Destacat paper dels corredors júniors del CC Costa Daurada

Els corredors del CC Costa Daurada Cambrils van obtenir resultats més que satisfactoris a la prova de la Copa Espanya celebrada a Monte Naranco, Oviedo, els passats 1 i 2 de març. El corredor júnior Jordi Vila va obtenir el millor resultat i va fer un quart lloc a la seva cursa. Per la seva part, Àlex Izquierdo també segueix amb la seva progressió i va aconseguir un tretzè lloc a la prova, mentre que el júnior Muñoz va aconseguir un dinovè lloc. Des del club es reconeix l’esforç d’aquests tres corredors, ja que tot i haver canviat, enguany, a una categoria superior obtenen uns resultats molt satisfactoris i no es descarta que abans d’acabar la temporada es pugui veure algun d’aquests corredors dalt d’un podi. En la categoria Master 30, el corredor Bartolo va arribar a la posició 112. La resta de corredors es van desplaçar a Lleida a disputar el campionat provincial com a part de l’entrenament setmanal. Com a Sub23, Dani Artero va quedar primer i com a júnior, Solano també va pujar al podi com a primer. El corredor de la categoria Elit Jordi Garrido va fer la seva primera carrera de la temporada, ja que arrossegava molèsties a un genoll. Tot i això va acabar en sisena posició.

Copa Catalana

Els dies 8 i 9 de març es va disputar una prova de la Copa Catalana Internacional a Ponts. L’equip més destacat del CC Costa Daurada va tornar a ser el júnior. El corredor Jordi Vila, després d’una dura carrera lluitant pel segon lloc, va aconseguir col·locar-se primer a l’última volta, però va tenir la mala fortuna que a 4 quilòmetres de la meta va caure i va trencar el manillar de la bici, la qual cosa va significar el final de la cursa per a ell. Àlex Izquierdo, per la seva part, va aconseguir un quart lloc, Solano un sisè i Dani Muñoz un tretzè lloc.