Cultura

El Cinema Rambla acull el primer dia de projecció dels curtmetratges participants a la competició estatal del FEC

Per Redacció

Durant tres dies, el Cinema Rambla acollirà el concurs estatal del FEC

El Cinema Rambla va acollir, ahir a la nit, la projecció de sis dels 12 curtmetratges seleccionats per la XIV edició del concurs estatal del FEC Festival. El primer dia de competició va comptar amb un bon nombre de públic que va poder gaudir dels següents curts: Lagun mina, de Jose Mari Goenaga; Circus, de Pablo Remon; Tres, de Carlos Violadé; ¿Bailas?, de Daniel Azancot; La muerte de Otilia Ruiz, d'Ida Cuella i La última secuencia, d'Aruro Ruiz. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el delegat de Cultura de la Generalitat a Tarragona –Jordi Agràs–, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils –Francesc Garriga–, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus –Joaquim Sorio– i la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils –Carme Cros–.

Avui, a les 19 hores, tindrà lloc la projecció de sis dels 12 curts que participen a la secció Panorama i que opten al premi del Públic. A les 21 hores, serà el torn de la segona part de la competició estatal amb els curts: Optima life, de César Espada; Taboulé, de Richard García; Dicen, d'Alauda Ruíz de Azúa; 15 summers later, de Pedro Collantes; Plenamar, de Joan Carles Martorell i Ahora no puedo, de Roser Aguilar. A les 23 hores, hi haurà una selecció dels D.O. Films, amb la projecció de curts dels directors del Camp de Tarragona.

Demà dissabte a les 12h, el FEC durà a terme el tradicional Nice to meet you a l’Hotel Tryp Cambrils, una trobada oberta al públic on els assistents tenen l’oportunitat de conversar amb els creadors dels curtmetratges en primera persona. La trobada està dirigida als estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, als mitjans de comunicació i a tothom qui vulgui apropar-se amb els directors participants al FEC Festival. A les 17 hores, es projectarà la segona part dels curts participants a la secció Panorama i a les 19 hores, es projectaran els microfilms. Finalment, a les 21 hores, hi haurà l'acte de cloenda amb el  lliurament de premis presentat per l'actriu Anna Barrachina i el periodista Jordi Gil, on es donaran a conèixer els curtmetratges guanyadors de la competició estatal i de la secció Panorama i es procedirà a la seva projecció.

Comenta aquest article