Esports

Els tiradors del Club de Tir Olímpic enceten el campionat Interclubs 2012 amb les dues primeres tirades

Per Redacció

Foto de grup del tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils que van participar en la darrera tirada disputada a Valls, el diumenge 19 de febrer

El passat 5 de febrer es va celebrar la primera de les set competicions de l'Interclubs 2012 de tir olímpic de la demarcació de Tarragona. Aquesta primera prova va comptar amb la participació d'un total de 74 tiradors i va disputar-se a la galeria de tir de Jordi Tarragona, a Tarragona. Com a representants del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar un total de 9 tiradors, amb puntuacions diverses que es computaran al final de les set tirades del campionat. Cal destacar que enguany, la competició s'ha iniciat una mica abans, per tal de poder combinar aquestes tirades amb les d'àmbit nacional. En aquesta primera competició a Tarragona, el club amfitrió va obsequiar tots els participants, com és costum, amb un dinar de germanor.

Segona tirada a Valls

Per altra banda, el diumenge 19 de febrer es va disputar la segona tirada a la galeria de tir del Club de Tir Alt Camp de Valls corresponent al campionat Interclubs. La tirada va reunir un total de 68 tiradors, vuit dels quals eren del Club de Tir Olímpic Cambrils. Tots els tiradors van ser obsequiats amb el tradicional esmorzar popular.

Comenta aquest article