Esports

El CB Cambrils guanya al líder, el CB Valls, mentre que el Cambrils d'hoquei es manté segon després d'una nova victòria

Per Redacció

El jugador del CB Cambrils Óscar Lázaro lluita sota tauler amb un jugador del CB Valls en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet

CB Cambrils 70 - CB Valls 58

El Cambrils va endur-se la victòria aquest passat dissabte a la tarda davant del líder del seu grup, el CB Valls, que fins aleshores només havia perdut un únic partit. L'encontre va ser molt intens i disputat per part dels dos equips. El primer quart del partit va ser molt igualtat i hi va haver intercanvi de cistelles per part d'ambdues parts, deixant el marcador igualat a 16 punts a la fi dels primers deu minuts. En el segon quart, els cambrilencs van començar força bé, dominant en l'anotació, però l'equip vallenc va reaccionar i va posar-se per davant en el marcador. Tot i això, el Cambrils es va sobreposar i va aconseguir la igualada, marxant al descans amb un 30 a 30.
En la represa, la tònica va seguir de la mateixa manera amb una màxima igualtat per part dels dos equips. A meitats d'aquest tercer quart però, el Cambrils va mostrar-se molt intens en defensa provocant pèrdues de pilota del Valls i menys efectivitat en atac. Els locals van anotar un clar parcial de 15 a 0 que els va permetre assolir una renda de 52 a 40 a la fi del tercer període. El darrer quart va començar de cara pel Cambrils que va incrementar el seu avantatge fins a 18 punts. Els vallencs van reaccionar i van escurçar diferències fins a només 7 punts. Malgrat això, el Cambrils va saber administrar les seves rendes i es va mostrar molt encertat en el tram final del partit. Finalment, victòria cambrilenca per 12 punts de diferència.
El proper cap de setmana, el CB Cambrils rebrà la visita del Nàstic. 


Hoquei

Sferic de Terrassa 2 - Cambrils CH Carvisa 4

La primera part del partit va ser totalment favorable als interessos del Cambrils, mentre que la segona part va ser per a cadacun dels dos equips. El partit va començar amb un clar domini de l’equip visitant i, a un minut i escaig de l'inici, el jugador del Cambrils Miki Castel marcava el primer gol de fort xut creuat (0-1). Un minut més tard, a manca de 22 minuts per finalitzar la primera part, de nou Miki Castel, aprofitant una passada al segon pal, feia pujar el segon gol del Cambrils i segon del seu compte particular (0-2). El partit va entrar en una fase més tranquil·la i, a poc menys de quinze minuts per acabar la primera part, un inspirat Miki Castel marcava el tercer gol, després de finalitzar una jugada molt ben portada per tot l’equip cambrilenc. Semblava que la primera part finalitzaria amb aquest resultat, però no va ser així, ja que, quan faltaven 7 minuts per finalitzar, el Terrassa marcava el seu primer gol (1-3) deixant així el marcador al final de la primera part.
La segona part va començar més equilibrada que la primera, amb anades i vingudes a ambdues porteries, on van destacar les actuacions dels dos porters. A 16 minuts per finalitzar el partit, l’equip local feia el segon gol després d'una falta directa degut a l’acumulació de 10 faltes d’equip fetes pel Cambrils, escurçant el marcador de forma perillosa. Durant uns minuts, semblava que l’equip local podria empatar el partit, però no va tenir sort de cara a la porteria visitant.
Quan semblava que el partit acabaria amb el resultat de 2-3, el jugador més inspirat del dia, Miki Castel, feia pujar el partit seu quart gol personal i el quart del Cambrils (2-4) deixant així el resultat final del partit al marcador.
El Cambrils segueix, una jornada més, conservant la segona plaça de la classificació, a dos punts del tercer i a tres punts del líder. El cap de setmana vinent, el Cambrils rebrà la visita del Calafell.

Escacs

Els equips de la Unió d'Escacs Cambrils van disputar, aquest passat diumenge, la quarta ronda del campionat de Catalunya per equips. Van assolir uns resultats dispars però força igualats.

Cambrils "A" 6 - Valls "B" 4
L'encontre va ser força disputat. El matx va començar amb avantatge pel Cambrils per l'absència del primer jugador del Valls. Així doncs, l'escaquista cambrilenc Baiges va guanyar sense haver de jugar cap partida. Per la seva part, Llaberia va perdre el seu joc, després d'una errada de càlcul, mentre que Recasens aconseguia la victòria i Vizcaino quedava en taules en la seva. A continuació, Bonilla va guanyar, Piqué va signar taules i Franquet va deixar un resultat provisional de 4 a 3. Cabrero va perdre, però Costa va sumar un nou triomf. Finalment, Pujol després de més de 4 hores de lluita va imposar-se en la seva partida deixant el resultat final en 6 a 4.

Cambrils "B" 2,5 - Flix 3,5 
Encara que hi havia una gran diferència d'ELO entre els dos equips, les partides van ser força disputades. Solana va signar taules molt aviat. Després de gairebé tres hores de joc, Caba guanyava la seva partida, mentre que Bartolomé signava novament unes altres taules i Nieves perdia el seu joc. Finalment, després de quatre hores, Ferré va signar taules i Tudurí va rendir el seu rey, deixant un resultat definitiu de 2,5 a 3,5 a favor dels visitants.

Comenta aquest article