Camp

Un passatger activa el fre d'emergència del tren a Salou i provoca importants col·lapses a la línia fèrria

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'estació de tren de Cambrils

Un passatger va activar, ahir a la tarda, sense motiu, el fre d'emergència del tren entre Tortosa i Barcelona i va obligar a desallotjar les 200 persones que transportava el comboi a l'alçada de Salou. Segons fonts de Renfe, el tren va passar una hora i mitja aturat a un quilòmetre de Salou després que un dels passatgers accionés el fre. Quan el maquinista va comprovar que no hi havia cap incident i que havia estat una bretolada, el tren va arrencar de nou però poc després es va tornar a aturar. Després d'estar una hora i mitja aturats, Protecció Civil, Bombers i els Mossos d'Esquadra van començar a evacuar els passatgers fins a l'estació de Salou, on van continuar el seu trajecte per carretera.

El tren tenia prevista l'arribada a un quart i mig de 7 del vespre a Barcelona. Fins a tres quarts de 7 de la tarda, tres trens Euromed acumulaven retards d'entre 10 i 50 minuts. A més, dos regionals més es van veure afectats per la incidència.

Renfe va activar un servei d'autobusos pels quatre trens afectats de llarga distància de la línia Barcelona-València; un aturat a Salou, dos a Cambrils i un altre a Tarragona.

Comenta aquest article