Esports

Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils participen en la fase prèvia del campionat de Catalunya infantil de pista coberta

Per Pere Ferrando

L'atleta Emma Llurba, al centre de la imatge, encapçalant la cursa de 2.000 metres llisos

Aquest passat cap de setmana es va disputar la fase prèvia del campionat de Catalunya infantil a la pista coberta de Sabadell. En aquest campionat es donaven cita els 30 millors atletes catalans de cada prova d'aquesta temporada. Per part del Club Atletisme Cambrils, hi van prendre part un total de cinc atletes assolint un alt rendiment, ja que pràcticament tots milloraven els seus registres personals.

Per un costat, Emma Llurba quedava quarta en la primera semifinal dels 2.000 metres llisos amb una marca personal de 8’03”54. Aquesta marca també representava un nou rècord de Cambrils de la categoria. Eulàlia Català quedava 19a en la prova de llançament de pes amb un millor llançament de 7.32 metres, quedant-se a 40 centímetres de la seva marca personal. Per altra banda, Alfons Guitérrez era
29è al triple salt amb un millor intent de 7.79 metres, molt a prop del seu millor registre personal. Maria Julve quedava en la 14a posició de la prova de salt d'alçada superant el llistó situat a 1.26 metres. També participava al salt de llargada, assolint la 15a. posició amb un millor intent de 3.96 metres. Finalment, Jaume Pujals era 21è en la prova de salt amb perxa amb una marca personal de 1.85 metres.

Cal destacar que quatre d’aquests atletes són infantils de primer any. Això dóna peu a pensar en grans resultats de cara a la propera temporada.

Comenta aquest article