Cultura

S'obre el període d'inscripcions per apuntar-se al crèdit universitari "M'agraden curts!" del Festival FEC

Per Redacció

Cartell del crèdit universitari "M'agraden curts!" de la URV en el marc del Fesitval FEC

Ja s'ha obert el període d'inscripcions per apuntar-se a la setena edició del crèdit universitari "M'agraden curts!" de la URV, en el marc del Festival Europeu de Curtmetratges. Aquest és un curs destinat a analitzar el món del curtmetratge com a mitjà expressiu, a través de conferències i projeccions de cinema. En aquesta edició parlaran professionals del món del cinema –la majoria dels quals participants en el Festival–, que analitzaran les característiques i particularitats del curt com a llenguatge narratiu, i valoraran l'estat actual del cinema i dels festivals. Les conferències aniran acompanyades de projeccions de curts. A Cambrils, el crèdit universitari es farà els dies 2 i 3 de març. El divendres dia 2 a les 12 hores al Centre Cultural tindrà lloc una conferència a càrrec de Roser Aguilar i a les 17 hores, amb Jose Mari Goenaga. L'endemà dissabte 3 de març, a l'hotel Tryp, es farà el Nice to meet you que consisteix en una trobada amb els directors estatals que participen en el festival.

El mateix crèdit universitari també es farà a Reus, els dies 9 i 10 de març. En aquest cas, les conferències seran amb Joao Nicolau i Agustí Argelich a la sala Santa Llúcia i el Nice to meet you, al Centre d'Art Cal Massó.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 28 de febrer a la secretaria del Departament d'Història, Història d'Art i Geografia de la Facultat de Lletres de la URV (avinguda de Catalunya número 35 de Tarragona), al telèfon 977 559595, a través de l'adreça de correu electrònic guillermina.rubio@urv.cat o a l'adreça web www.urv.cat. Hi ha un total de 120 places limitades i el preu del crèdit és de 47 euros (amb reconeixement), de 37 euros (sense reconeixement) i 57 euros per a persones alienes a la URV. Els alumnes hauran d'assistir a quatre sessions oficials de curtmetratges, a escollir entre totes. El número de crèdits d'aquesta activitat és d'1,5.

Comenta aquest article