Esports

Cambrils acull la primera fase dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic amb un paper destacat dels patinadors cambrilencs

Per Redacció

La patinadora cambrilenca Vània Hurtado en un moment de l'execució del seu disc

El passat dissabte 28 de gener es va celebrar al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, la primera fase dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic, que organitza el Consell Esportiu. La competició va comptar amb la participació d’una trentena de patinadors de la comarca. Del Club Patí Cambrils van participar un total de 21 patinadors dels grups d’iniciació i de debutants, alguns dels quals era la primera vegada que participaven en una competició.

Els resultats obtinguts pels patinadors cambrilencs van ser els següents: en la categoria prebenjamí C, Laia Torres va quedar 1a classificada; en prebenjamí B Núria Besiròvic també va queda 1a classificada, Carla Herrera 2a , Laura Martínez 3a, Maria Rius 4a, Sílvia Lahera 5a, José Luis Montull 6è, Sofia Caballero 7a, i Teodora Busdugan 9a;  en la categoria benjamí C, Vània hurtado va ser 1a; en benjamí B, Blanca Pérez  va obtenir la 1a posició i Mar de Arce la 2a; en benjamí A, Mar Paredes es va classificar en 1er lloc, Abril Barbosa en el 2n i Carla Bazagoitia en el 3er. En la categoria aleví C, Paloma E. López va quedar en 1a posició; en aleví A, Josep franqueza va quedar el 1er; en infantil C, Anca Lavinia Mesesan va quedar 1a, i Sara Montull 3a. En infantil B, Cristina Lahera va quedar en la 1a posició i en infantil A Coia Moreno  ambé va assolir la 1ª plaça.

La segona fase d’aquests jocs escolars tindran lloc el diumenge 4 de març a les instal·lacions esportives del CN Reus Ploms, i la tercera fase, l’1 d’abril a Riudoms. Les tres millors classificacions de les tres fases pujaran al podi i passaran a la següent fase territorial que tindrà lloc el 29 d’abril a la comarca del Baix Penedès.

Comenta aquest article