Esports

Una victòria i una derrota per a la Unió d'Escacs Cambrils en la primera ronda del campionat d'escacs de Catalunya per equips

Per Redacció

Imatge d'arxiu del torneig d'escacs disputat en les passades festes de Sant Antoni

Aquest passat diumenge 29 de gener, al local de la Unió d'Escacs Cambrils, es va disputar la primera ronda del campionat d'escacs de Catalunya per equips. Els dos equips cambrilencs que hi van competir van tenir diferent sort, amb una derrota i una victòria.

El Cambrils A, en el seu partit davant del Tortosa, va caure derrotat per la mínima, malgrat que en l'últim moment hauria pogut aconseguit l'empat en la partida de l'escaquista Pujol Codinach. El jugador local Recasens va abandonar a l'inici, mentre que Bonillo també va perdre la seva partida. Els escaquistes cambrilencs Llaberia i Franquet van guanyar les seves corresponents partides, així com Piqué i Baiges, però Cabrero i Segura van perdre, mentre que Costa només va aconseguir empatar. El resultat final va ser de 4,5 a 5,5 a favor dels visitants.

El segon equip del Cambrils ho va tenir més fàcil. Per començar, 2 a 0 per l'absència dels dos últims taulers del Vila-seca. Els cambrilencs Asensio i Nieves van guanyar, Bartolomé es va rendir aviat, però Ferré va guanyar la seva partida i, a continuació, Tudurí i Caba també ho van fer. Finalment, el resultat va ser de 5 a 1 a favor de l'equip cambrilenc.

Comenta aquest article