Esports

Vuit patinadores cambrilenques participen en el VII Trofeo Oportunidad de Larre de patinatge artístic, on assoleixen quatre podis

Per Redacció

Imatge de grup de les patinadores cambrilenques que van participar en el trofeu, a Navarra

El passat cap de setmana, els dies 21 i 22 de gener, vuit patinadores del Club Patí Cambrils van desplaçarse fins a la localitat de Beriain, a Navarra, per participar per segon any en el VII Trofeo Oportunidad de Larre  de patinatge artístic, organitzat pel CD Larre. El club cambrilenc hi va ser convidat. Hi van participar un total de 98 patinadors de diferents províncies com Barcelona, Tarragona, Valladolid, Oviedo, Madrid, Navarra i patinadors de diferents localitats franceses. Per part del Club Patí cambrils, hi van participar vuit patinadores, cinc de debutants i tres de competició.

En debutants, en el qual hi van participar patinadores amb un bon nivell, les patinadores cambrilenques van obtenir bones classificacions. En la categoria prebenjamí femení, la patinadora Laura Martínez va quedar classificada en la 1a posició i Carla Herrera en la 2a. En la categoria benjamí femení A, Laia Gavaldà va quedar en 3a posició, Itziar Rofes en 6a i Núria Cardona en 10a.
Per altra banda, les patinadores de competició van obtenir també uns molt bons resultats tenint en compte l’alt nivell de la competició, ja que competien amb patinadores que en la temporada 2011 van participar als campionats d’Espanya en la seva categoria. Així doncs, en la categoria aleví, la patinadora Sheila Hurtado va quedar en 6a; i en la categoria infantil, Alba Muñoz va obtenir la 1a posició i Paula Bonillo la 5a. A més, la patinadora Alba Muñoz va obtenir el premi a la millor interpretació del disc en la seva categoria, atorgat pels jutges que van valorar la millor coreografia.
Un any més, patinadores i familiars van gaudir d’un magnífic cap de setmana, tant a nivell esportiu com per la convivència entre patinadors i acompanyants.

Comenta aquest article