La nedadora cambrilenca Patricia Prieto aconsegueix dues medalles de bronze als campionats de Catalunya d'hivern de Terrassa

Equip del Cambrils Club Natació que va participar al campionat de Catalunya d'hivern, disputat a Terrassa

El passats 20, 21, i 22 de gener, els nedadors del Cambrils CN classificats en les categories júnior i absolut, van participar al campionat de Catalunya d’hivern open –d’acolliment internacional– a les instal·lacions del Club Natació Terrassa. Cal dir, que en aquest campionat disputat en piscina curta –25 metres–, van participar nedadors d’elit estatal i internacional com Mireia Belmonte, Judit Ignacio, Mercedes Peris, Rafa Muñoz o Alan Cabello.

Primera jornada de la competició

Pel que fa al equip local, dirigit sota les indicacions de Manel Zúñiga, durant la primera jornada, s’iniciaven Miguel Àngel Sarlé, nascut al 1994, i Isaac Muras, nascut al 1995, a la prova dels 200 metres lliures assolint la 12a amb 2’14”59 i la 18a plaça amb 2’13”60, respectivament. A continuació, a la prova dels 50 metres papallona, Albert Blanch, nascut al 1994, assolia la 9a posició amb 29”84, mentre que Yeray Agúndez, nascut al 1995, va ser el 12è millor nedador amb 30” 76, i l’Isaac Muras va quedar-se a les portes del pòdium a 27 centèsims de segon, sent quart amb 28”84 quedant, a la mateixa prova. Pel que fa a les noies, a la prova dels 50 metres papallona, Patrícia Prieto i Paula Martínez, totes dues nascudes al 1997, van assolir la 9a plaça amb 32”36 i la 17a plaça amb 34”21, respectivament. Tot seguit, a la prova dels 100 metres esquena, el nedador Yeray Agúndez arribava com a 9è classificat després de fer 1’08”79, i  la nedadora Nerea Ruiz, nascuda al 1997, assolia la 12a millor marca a la prova dels 800 metres lliures amb un registre de 10’53”35. Abans d’acabar la sessió, el relleu júnior masculí de 4 x 100 metres lliures, integrat pels quatre nois (Blanch, Agúndez, Sarlé, Muras) optava a la 6a plaça de la classificació amb un registre de 4’00”85.

Segona jornada de la competició

Durant la segona jornada, a la prova dels 50 metres lliures, participaven tots els nois assolint les següents classificacions per edat: Albert Blanch 10è amb 27”24, Miguel Àngel Sarlé 12è amb 27”49, Isaac Muras 6è amb 27”03 i Yeray Agúndez 16é amb 28”23. Mentre les noies, a la mateixa prova; Patricia Prieto assolia la primera medalla de bronze amb un registre de 28”99, i la seva companya, Paula Martínez, la 23a plaça amb 32”03. A la prova dels 100 metres papallona masculí, Isaac Muras arribava 8è amb 1’04”46 i Yeray Agúndez era el 16è amb 1’09”92. A continuació, Albert Blanch assolia la 8a plaça amb 1’20”31 a la prova dels 100 metres braça, i Patrícia Prieto cloïa la jornada arribant la 7a al 400 metres estils (5’41”06).

Darrera jornada de la competició

A la darrera i última jornada, tots els nois van participar a la prova dels 100 metres lliures amb els següents resultats:  Albert Blanch 8è amb 59”01, Miguel Àngel Sarlé 11è amb 1’00”31, Isaac Muras 12è amb 58”91 i Yeray Agúndez 18è amb 1’01”40. A la mateixa prova, versió femenina, la nedadora Patricia Prieto, va tornar a pujar al podi en 3a millor classificació de la seva edat desprès d’assolir un temps de 1’02”74. A continuació, Yeray Agúndez empatava en 5a posició als 50 metres esquena (31”52), Albert Blanch es classificava el 6è (35”93) i Miguel Àngel Sarlé el 10è (37”95), tots dos a la prova dels 50 metres braça. Finalment, tornaven a intervenir tots 2 nedadors als 200 metres estils, on Albert Blanch assolia la 7a plaça amb 2’30”73 i Miguel Àngel Sarlé la 9a amb 2’32”83, mentre que Patricia Prieto també ho feia amb la 9a plaça (2’36”85), i l’equip de relleus masculí júnior (Agúndez, Blanch, Muras, Sarlé) cloïa 7è als 4 x 100 metres estils amb 4’34”09.