Esports

L'atleta Laura Matas queda primera en la prova de salt d'alçada del campionat català de clubs sub-20 de pista coberta

Per Redacció

Imatge d'arxiu de Laura Matas durant una prova de salt d'alçada

L'atleta cambrilenca Laura Matas ha iniciat la temporada 2011-2012 amb unes molt bones sensacions. El dia 3 de desembre va participar al I Trofeu Kazakhstan, disputat a Camp Clar, i organitzat pel Nàstic de Tarragona. La competició va reunir un gran nombre d'atletes participants i equips com l'ISS L'Hospitalet, l'Agrupació Atlètica de Catalunya (AAC), el Reus Ploms, l'Ascó, el Vic, el Club Atletisme Cambrils, el Nàstic de Tarragona, la FACVAC i el CA Tarragona. Els atletes de Kazakhstan que estaven convidats a participar en aquest trofeu finalment no es van poder desplaçar, però sí es va comptar amb la presència d'un representant del consolat d'aquest país que va poder conèixer poblacions com Tarragona, Reus o Salou.
La cambrilenca va prendre part en la prova de salt d'alçada, on va assolir una millor marca d'1,61 metres, un registre que és la mínima de pista coberta i d'aire lliure per a la competició estatal i que també és la seva millor marca personal.

Matas guanya el campionat català de clubs sub-20 de pista coberta

Per altra banda, el dia 8 de gener també va participar, com a representant de l'Agrupació Atlètica de Catalunya, al campionat català de clubs sub-20 de pista coberta. Matas va prendre part en la prova de salt d'alçada, on va endur-se el triomf amb una marca d'1,60 metres. L'equip de l'Agrupa que quedar en la segona posició per darrere de les atletes del FC Barcelona i per davant de l'ISS L'Hospitalet.

Imatge d'arxiu de la cambrilenca Laura Matas en una competició

Comenta aquest article