L'equip masculí S-13 del Club Atletisme Cambrils guanya el campionat territorial d'hivern, mentre que l'equip femení queda subcampió

Una de les curses del campionat territorial d'hivern, disputat aquest passat dissabte al matí a la pista d'atletisme

Dissabte passat es va disputar, a l’estadi municipal d’atletisme de Cambrils, el campionat territorial d’hivern d'equips S-13. Atletes que es troben a les categories infantil, aleví i benjamí formaven equip puntuant cadascú a una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final.

El bon temps va acompanyar a la competició, el que va afavorir tant a l’èxit de participació com al de marques assolides. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un excel·lent nivell, assolint el campionat de clubs a la categoria masculina i el subcampionat a la femenina.

Els integrants dels equips van ser els següents: Jan Monserrate i Ana Delgado als 60 metres llisos; Aina Manyé als 1.000 metres llisos; Emma Llurba als 2.000 metres llisos; Boi Estadella i Inés Delgado als 60 metres tanques; Dídac Alonso i Maria Julve al salt d’alçada; Jaume Pujals al salt amb perxa; Rafel Pentinat i Amaia Vallecillo al salt de llargada; Alfons Martínez al triple salt i Eulàlia Català al llançament de pes.

Victòries individuals dels cambrilencs

A títol individual cal destacar les victòries d'Emma Llurba als 2.000 metres llisos infantil, de Jan Monserrate al llançament de pes aleví, Laurine Silenou al salt de llargada benjamí i Jan Monserrate, l’Alfons Martínez, el Jaume Pujals i el Dídac Alonso al relleu 4 x 200 metres. Tanmateix, s’assolien un gran nombre de marques personals i marques mínimes per participar als Campionats de Catalunya de les categories respectives.

A més del campionat es van fer proves de control. L’actuació més destacada va anar a càrrec de Carolina Molina, guanyant els 60 metres llisos absoluts amb un registre de 8”36 i el salt de llargada amb un salt de 5.16 metres, que la situa en posició de lluitar per les primeres posicions al campionat de Catalunya cadet de pista coberta que es disputarà a començament de març a la pista coberta de Sabadell.

Campionat de Catalunya promesa de pista coberta

L’endemà diumenge 22 de gener, l’atleta cambrilenca Elisa Laguna participava al campionat de Catalunya promesa de pista coberta que es disputava a la pista coberta de Sabadell.
Al salt de llargada assolia la 5a posició amb un millor salt de 5,08 metres, amb el que batia el rècord de Cambrils de la categoria. Tanmateix, també batia el rècord de Cambrils als 60 metres llisos, parant el cronòmetre en un temps de 8”36.