Cultura

L’escriptora Anna Manso comparteix les seves experiències literàries amb els alumnes de l'institut Ramon Berenguer IV

Per Cristina Sierra

Anna Manso, durant la seva xerrada amb els alumnes de primer d'ESO de l'institut Ramon Berenguer IV, el passat divendres

Els alumnes de primer d’ESO de l’institut Ramon Berenguer IV van rebre la visita, el passat divendres al matí, de l’escriptora barcelonina Anna Manso. Aquest curs els alumnes van llegir un dels llibres de Manso, titulat ‘Una noia N.O.R.M.A.L. s’ofereix de cangur’, i es va decidir fer una trobada amb l’escriptora per compartir les diferents opinions dels alumnes sobre el llibre i conèixer una mica més la vida de Manso.

Els alumnes, que s’havien preparat prèviament les preguntes, es van interessar sobre què l’impulsava a escriure, què en pensaven els seus fills de les seves obres o si canviaria de gènere per arribar a un públic més adult. Manso va compartir amb els alumnes diferents anècdotes viscudes al llarg d’aquests anys com a escriptora de llibres i de guions. En acabar la xerrada, els alumnes van fer entrega a Manso d’uns fulls amb comentaris de tots ells sobre el seu llibre i a més, li van regalar un llibre sobre Cambrils.

El llibre ‘Una noia N.O.R.M.A.L. s’ofereix de cangur’ parla sobre la Ru, una noia de tretze anys, que somnia anar als Estats Units per poder muntar a cavall i es busca feina com a cangur per guanyar diners. Aquest llibre forma part d’una col·lecció de tres llibres més que tenen a la Ru com a protagonista en diferents històries.

Comenta aquest article