Derrotes del FC Cambrils i el Marina i empats del Cambrils United i el Vilafortuny aquesta jornada

Lluita per la pilota entre un jugador del Cambrils United i un del Nàstic B en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Segona Catalana

El Catllar 2 - FC Cambrils 1

Derrota per la mínima del FC Cambrils al camp del Catllar per 2 a 1. En la primera part, l'equip cambrilenc va dominar el joc i fruit d'això va disposar de tres ocasions de gol molt clares per marcat. La mala sort de cara a porteria va fer que l'equip no pogués materialitzar cap d'aquestes. Abans de finalitzar la primera part, un jugador de l'equip local va ser expulsat. Durant els segons 45 minuts, el FC Cambrils va jugar amb un home més, però tot i així no va poder endur-se la victòria. El Catllar va marcar el seu primer gol, en el minut 53, després de transformar un llançament de falta. Amb el marcador en contra, el Cambrils va intentar aconseguir l'empat, el qual va arribar en el 66, gràcies a un penal transformat pel jugador local Pau Aguiló. Tant sols sis minuts després, en el 72, el Catllar es posava per davant en el marcador amb un nou llançament de falta i des de la mateixa posició que en el primer gol.
En la propera jornada, el FC Cambrils jugarà a casa contra l'Alcanar.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Gimnàstic de Tarragona "B" 1

Dissabte a la tarda es va poder veure un bon partit de futbol entre dos equips que volien aconseguir la victòria. Així quedava reflectit al terreny de joc, ja que era el Cambrils United qui duia la pilota i intentava acostar-se amb perill a la porteria del Gimnàstic de Tarragona "B". Els visitants, que van començar espessos quant a joc, només podien optar per sortir en contraatacs ràpids i verticals. Tot i el domini cambrilenc, la primera gran ocasió de gol va ser pel Gimnàstic, que va ser rebutjada per Dani Cristóbal amb una magnífica intervenció. Just uns minuts després, arribaria el primer gol de la tarda. Edu va fer una bona jugada per la banda i el seu centre a l’àrea, que anava a les mans del porter, va ser rematat de cap per Pedro, que molt murri va anticipar-se al porter visitant. A partir del gol, el Cambrils United es va estirar més i va tenir algunes opcions per ampliar l’avantatge a dos gols, com en una volea de Pedro des de dins de l’àrea que va desviar el porter amb les cames a còrner. Finalment, però, s’arribava al descans amb un únic gol al marcador.
A la represa, els papers es van canviar de bàndol, i va passar a ser el Gimnàstic qui duia el domini de l’esfèric i atacava amb més criteri. Al minut 5, un davanter visitant va estavellar la pilota al pal amb una rematada de cap. Els cambrilencs, que van haver de canviar el guió del partit, ho van intentar amb esporàdics contraatacs, com en el minut 15, quan Marçal rematava al travesser de la porteria visitant. Però el domini del Gimnàstic era molt clar, i dos minuts després va tenir recompensa, en una jugada on la defensa no va treure bé la pilota i un davanter visitant va batre amb un xut a mitja alçada, el porter Dani Cristóbal. Amb el resultat d'1 a 1, el partit es va animar una mica, i Juan Rabassó ho va aprofitar per treure jugadors com Àlex Pujals o Jonathan, per donar-li una empenta a l’atac local. Però el mig del camp era dominat clarament pels tarragonins, que tenien les millors oportunitats de gol per remuntar el partit. Ja cap a la recta final del partit, el Gimnàstic va apretar fins a l’últim moment per endur-se els tres punts cap a Tarragona, però el Cambrils United va saber defensar bé. Al final, empat al marcador, segurament el resultat més just pels mèrits de tots dos equips.

Un apunt a part del partit d’aquesta jornada, és que la Federació Catalana de Futbol va decidir que el derbi cambrilenc entre el Marina A.E. i el Cambrils United C.F., suspès al minut 32 de la segona part de la passada jornada, s’acabarà de jugar en una data i hora encara no fixades, probablement entre setmana.
La propera jornada, primera de la segona volta del campionat, el Cambrils United visitarà el camp municipal de Maspujols.

Maspujols 3 - Marina 0

Clara derrota del Marina per 3 a 0 al camp del Maspujols, en un partit on l'equip cambrilenc no va tenir moltes opcions per endur-se cap punt. Ja en el minut 10, els locals s'avançaven en el marcador, mentre que a pocs minuts pel descans, tornaven a marcar. Amb un complicat resultat de 2 a 0 en contra pels interessos dels cambrilencs s'arribava a la mitja part. El Marina no va poder reaccionar, ja que, uns minuts després de la represa, el Maspujols feia el seu tercer i definitiu gol que deixava el partit sentenciat.
La propera jornada, el Marina jugarà fora de casa contra el Sant Salvador.

Quarta Catalana

El Vilafortuny i el Duesaigües van empatar a u en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Vilafortuny 1 - Duesaigües 1

En la visita del Duesaigües al camp municipal de futbol, el Vilafortuny va sumar un empat més. La primera part va acabar sense gols, malgrat que Reca va disposar d'una ocasió de gol molt clara en el minut 2 de partit, després que el porter del Duesaigües va fer una passada malament i li va deixar la pilota a peus del jugador del Vilafortuny que no ho va saber aprofitar. A l'inici de la segona part, en el minut 47, el Duesaigües aconseguia avançar-se en el marcador després d'una bona jugada trenada. Malgrat anar a remolc, l'equip cambrilenc es va sobreposar i va buscar l'empat. Aquest no va arribar fins al minut 75, quan Javier Alcaraz marcava pel Vilafortuny i posava l'1 a 1. El gol va arribar després que el porter visitant rebutgés una pilota sacada des del còrner i el jugador cambrilenc enganxés un fort xut des de fora de l'àrea que va entrar directe a la porteria. Amb el resultat d'empat es va acabar el partit, un resultat just pels mèrits dels dos equips en un partit que va estar marcat per la igualtat. El Vilafortuny és cinquè a quatre punts del Duesaigües que és quart.
En la propera jornada, el Vilafortuny tornarà a jugar a casa contra La Riba.

SE Casal Vilafranca 89 - CB Cambrils 58

Contundent derrota de l'equip sènior masculí A del CB Cambrils a la pista del Casal Vilafranca per un clar 89 a 58. Els locals no van donar opcions a l'equip cambrilenc que es van veure desbordats en el seu pitjor partit de l'actual temporada. Ben aviat, el Cambrils es va carregar de faltes personals, fet que va frenar la intensitat defensiva dels cambrilencs. A més, es van mostrar molt desencertats en tots els llançaments, mentre que els jugadors de Vilafranca van anotar 34 punts dels 54 tirs lliures dels quals van disposar. Malgrat el mal dia dels jugadors cambrilencs, al final del primer període el resultat era de 22 a 10. En els segons deu minuts, el Vilafranca va anotar un parcial de 14 a 0 que va frenar qualsevol reacció cambrilenca, marxant al descans amb un desavantatge de 24 punts. En la represa, el partit es va igualar una mica, amb parcials força similars, però el Cambrils no va poder retallar les distàncies en el marcador. Finalment, en el darrer quart, el Casal Vilafranca va arrodonir una contundent victòria deixant una diferència final de 31 punts.

Hoquei

Bell-lloc 1 - Cambrils C.H. Carvisa 0

El partit es va jugar el divendres 20 de gener al vespre al pavelló de Bell-lloc. Es va veure un gran partit d’hoquei, on les defenses van vèncer a les davanteres d'ambdós equips. El resultat final parla per sí sol, ja que durant tot el partit, jugada rere jugada, els porters i les defenses van deixar en evidència el joc d'atac dels dos equips. A falta de poc més d'un minut pel final del partit, un fort xut en un atac de l'Andorra va entrar per l'escaire de la porteria defensada pel porter del Cambrils, Joan Tàsies, deixant el marcador amb el resultat final d'1 a 0, que significava la segona derrota de l'any 2012 pel Cambrils i amb el mateix resultat.
Malgrat la derrota, l'equip manté intactes les opcions d'assolir l'ascens a la categoria de Lliga Nacional Catalana.
La propera jornada, l'equip jugarà a la pista de l'Andorra.

Handbol

UEH Calella 18 - CH Cambrils 21

Nova victòria del sènior masculí del CH Cambrils, la que va aconseguir ahir diumenge a la pista del Calella. Els jugadors cambrilencs es van sobreposar a les nombroses baixes que arrossegaven a causa de les lesions i van sumar dos punts més que ja els asseguren definitivament el seu pas a la fase d’ascens.
El partit va començar molt bé per als interessos dels visitants gràcies a un parcial d'1 a 5 i a una bona defensa que feia que els del Maresme no trobessin la forma d’aconseguir superar el porter cambrilenc. A partir d’aquí un canvi defensiu local, va fer que l’atac dels cambrilencs tingués més problemes i poc a poc els jugadors locals van aconseguir igualar el marcador, fins a situar-se a només un gol de diferència. Els cambrilencs però també van reaccionar i van marxar al descans recuperant els quatre gols d’avantatge (9-13).
El segon temps va començar també amb un gran encert de les defenses i els porters d’ambdós equips. En els primers quinze minuts, només es van marcar quatre gols i els cambrilencs van aconseguir un avantatge considerable (10-16), que els local ja no van poder recuperar. Només en el tram final van poder acostar-se fins als tres gols del resultat definitiu.

Handbol base
Juvenil masculí
E Castelldefels 35 - CH Cambrils 38
Victòria treballada dels juvenils, en un partit que va resultar més complicat del que semblava. Aquest resultat els permet seguir líders invictes després de la primera volta del campionat.

Cadet masculí
H Martorell 41 - CH Cambrils 38
Derrota dels cadets a la pista del segon classificat. En un partit molt obert, els cambrilencs van tenir opcions de puntuar fins al final, però van haver de tornar sense premi.

Imatge d'una de les competicions disputada el passat cap de setmana

Tennis taula

Categoria Preferent
Gimnàstic "A"  2 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 4
Nova victòria que segueix mantenint aquest equip en la primera posició de la classificació, amb possibilitats d'aconseguir l'ascens la temporada vinent. Els jugadors locals Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez i Sergi Arribas van tenir unes actuacions molt destacades.

Segona territorial
Gimnàstic "C"  4 - Cambrils "B" Dynamic System 2
Aquest equip es complica l'ascens a primera territorial, ja que baixa fins a la tercera posició de la classificació. Els jugadors més destacats de la jornada van ser Guillermo Servetti, Marc Marchante i David Martínez.

Tercera territorial
Cambrils "C" Fonda Montserrat 4 - Lira Vendrell "D" 2
Nova victòria del Cambrils C de tercera territorial que manté la segona posició de la classificació i manté totes les opcions d'aconseguir l'ascens de categoria. Els palistes cambrilencs Isaac Aguado, Senen Alegret i Santi López van ser els més destacats.

Promoció (categoria de base)
Cambrils "A" Gabinet Assessoria Cambrils 4 - Almoster "B" 1
Victòria d'aquest equip amb Senen Alegret i Santi López com a grans protagonistes de la jornada.
De moment, tres dels quatre equips de base ocuparien posicions de podi a final de temporada. Per altra banda, el jove palista José Daniel Martínez va quedar quart en el campionat intercol·legial disputat a La Canonja.