Societat

60 carruatges i 250 genets participen als multitudinaris Tres Tombs de Sant Antoni

Per Redacció

Un moment del pas dels Tres Tombs per davant de l'Ermita

Una seixantena de carros i uns 250 genets van participar en els tradicionals Tres Tombs de Cambrils que ahir al matí van fer el recorregut al voltant de l'Ermita davant una gran expectació. Moltíssima gent va ser present al pas de les cavalleries al llarg de tot el recorregut. Un cop completats els Tres Tombs a la zona de la vila, els cavalls i els carruatges van fer una passada pel port abans de cloure la festa. Paral·lelament, els ponis de la Hípica Castells, després de participar als Tres Tombs, es van posar al servei de la canalla per a que qui volgués, hi pogués fer una passejada.

Benedicció dels animals

Prèviament als Tres Tombs es va fer la benedicció dels animals que enguany ha tingut una participació altíssima. Uns 150 animals van ser beneïts a la sortida de Missa. La majoria eren gats i gossos però també hi havia una fura entre la nombrosa fauna beneïda.
Els actes d'ahir al matí van cloure la programació festiva de les festes de Sant Antoni que, un any més, ha organitzat la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils.

Comenta aquest article