Cultura

Comèdia, clown, titelles i aventures centren la nova temporada del cicle "Diumenges al teatre"

Per Cristina Sierra

El regidor de Cultura va presentar la programació del cicle ahir al matí

La nova temporada del cicle familiar "Diumenges al teatre" aportarà dosis de comèdia, clown, titelles i aventures amb quatre obres que es representaran al Teatre del Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere entre el 29 de gener i el 22 d'abril.  Ahir al matí, el regidor de Cultura –Francesc Garriga– va presentar la nova programació afirmant que "el teatre ajuda a fomentar la cultura" i que amb aquest cicle hi gaudeixen pares i fills.

La primera obra que es representarà serà La gallina que pogué regnar de La Teca teatre, el proper 29 de gener. Aquesta obra, que ja es va fer fa un any, relata el pla d'un príncep per trobar a la seva princesa fingint que es troba greument malalt i que es casarà amb aquella que el salvi. La propera representació serà  La camisa de l'home feliç de Zum-zum teatre, el 19 de febrer. Aquesta obra intentarà buscar a la persona més feliç del món per ajudar a un Tsar de les terres del nord a superar la seva malaltia. El proper 18 de març serà el torn de la companyia Clownx Teatre amb l'obra Desperta Bruixeta, una història màgica que parla dels somnis. El cicle acabarà amb l'obra Gulliver al País de Lil·liput del Centre de Titelles de Lleida, el 22 d'abril. La història repassarà el viatge de Gulliver, convertint el muntatge en una rondalla teatral i un cant a la diversitat, a la bona entesa i a l'amistat.

El regidor de Cultura va explicar que per aquesta edició el departament ha ajustat el pressupost i s'ha decidit fer una obra menys. Finalment, Garriga va voler agrair a les entitats i a La Teca Teatre el seu suport, ja que amb les seves ganes de fer teatre fan que la ciutat de Cambrils continuï viva.

Comenta aquest article