Societat

La Unió de Botiguers fa l'entrega dels premis del seu sorteig a la cambrilenca Roca Solé

Per Berta Ruiz

Roca Solé a dalt de la moto que ha guanyat

La Unió de Botiguers va fer entrega, ahir a la tarda, dels premis del seu sorteig de Nadal d'enguany a la cambrilenca Roca Solé, que va resultar la guanyadora en el sorteig celebrat el passat 5 de gener als estudis de Ràdio i Televisió de Cambrils. L'acte d'entrega va tenir lloc al concessionari Motos Badia –situat al carrer de Sant Plàcid–, on el president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra–, el propietari de Motos Badia –Enric Badia– i la propietària de Confeccions Joti –Imma Úbeda– van fer-li entrega de les claus de la moto de la marca Burgman 125 –valorada en 3.000 euros–, així com dels més de 40 regals i xecs aportats per diferents comerços cambrilencs associats a la UB, valorats en prop de 3.000 euros més.

La cambrilenca Roca Solé, que ahir va estar acompanyada per la seva germana Maite, va manifestar que compartiria el regal amb ella, ja que ambdues van anar a comprar el mateix dia i van omplir les seves butlletes pel sorteig alhora a Confeccions Joti, que va ser l'establiment que va segellar la butlleta guanyadora. Els propietaris de Confeccions Joti –que van endur-se un cap de setmana a Roc Blanc d'Andorra– tampoc es van voler perdre l'entrega de premis d'ahir. També va ser-hi present Iris Samitier, de 3 anys d'edat, que va ser la mà innocent que va extreure la butlleta el dia del sorteig. Roca Solé va regalar-li un cotxe de joguet i un bon grapat de llaminadures, incloses en el seu lot de regals.

Enguany, el funcionament del sorteig ha canviat, ja que fins ara els guanyadors disposaven de 6.000 euros en xecs per gastar en un únic dia. El president de la UB –Tomàs Sierra– ja va avançar, el dia del sorteig que, de cara a l'any vinent, s'introduirien nous canvis.

La guanyadora del sorteig acompanyada del president de la UB –Tomàs Sierra–, la propietària de Confeccions Joti –Imma Úbeda– i Enric Badia del concessionari Motos Badia

Iris Samitier, la mà innocent que va treure la butlleta guanyadora, va ser obsequiada per Roca Solé amb un cotxet de joguet i unes llaminadures

Comenta aquest article