Societat

Les festes de Sant Antoni s'encetaran el proper cap de setmana amb l'esmorzar popular i la matinal festiva de dissabte a la Cooperativa

Per Redacció

Imatge de l'esmorzar popular de l'any passat, a les instal·lacions de la Cooperativa

Aquest proper cap de setmana tindran lloc els primers actes de les festes de Sant Antoni 2012. El dissabte 14 de gener, a partir de les 9 hores, es farà el tradicional esmorzar popular a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Com cada any, en l'àpat hi haurà llonganissa a la brasa, pa torrat i oli nou, al preu de 3 euros. També es lliurarà una tira de números pel sorteig del corder. Durant el mateix matí de dissabte, tindrà lloc la 7a Trobada d'intercanvi de plaques de cava i l'actuació dels grups locals de Tota l'Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils, els Amics de la Sardana i el ball de diables Els Cagarrieres. També es farà la tradicional gimcana de tractors i la tirada de bitlles. A mig matí, a partir de les 11.30 hores, s'iniciarà el IV Concurs de menjar mandarines. El guanyador d'aquest concurs rebrà un premi de 300 euros. A partir de les 10 hores, els interessats en participar (majors d'edat), podran fer la inscripció al mateix lloc del concurs. Hi haurà un màxim de 30 places.

L'endemà diumenge 15 de gener seguiran els actes al Palau Municipal d'Esports. Primer, a les 12 hores, amb el sorteig de la Caixa Agrària i el concert amb l'orquestra Maravella, i a les 19 hores de la tarda, amb el ball amb la mateixa orquestra. El sorteig del corder es realitzarà a la mitja part del ball.

El següent cap de setmana, els dies 21 i 22 de gener, continuaran els actes de Sant Antoni amb les competicions de botifarra i d'escacs el dissabte a la tarda a la Cooperativa, i la celebració de la benedicció dels animals i dels tradicionals Tres Tombs, el diumenge al matí.

Comenta aquest article