Societat

La família Salat Bas, la Caixa Agrària i Jordi Coll i Nil Rodríguez guanyen el 54è Concurs de Pessebres

Per Berta Ruiz

Els guanyadors del concurs de pessebres en les tres categories

Ahir a la tarda al teatre de l'edifici de La Salle, va tenir lloc l'acte d'entrega de premis del 54è Concurs de Pessebres, organitzat per l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle. Com cada any, aquest acte també va servir per cloure el programa de les festes nadalenques a Cambrils, tal com va comentar el president de l'AAA de La Salle –Carles Martí– a l'inici d'aquest acte. Martí va manifestar que han estat uns quants mesos de molta feina per organitzar els diferents actes com la festa de Reis, la campanya del pot o el tradicional concurs de pessebres. Va agrair la col·laboració i participació de les 200 persones que ho han fet possible, així com el suport de l'Ajuntament de Cambrils i de la Fundació Vidal i Barraquer.

Quant a les xifres del concurs, enguany hi han participat un total de 51 pessebres, un més que en l'edició de l'any anterior. Dividits en les tres categories, aquests s'han dividit en 39 a la categoria popular, 11 en la d'establiments comercials i un en la categoria de diorames. El pessebre guanyador en la categoria popular ha estat el de la família Salat Bas; el segon classificat ha estat el de la família Cerrato Franch i el tercer ha estat el de Joan i Judit Dalmau Mallafré. En la categoria comercial, la primera posició ha estat pel pessebre instal·lat a l'oficina de la Caixa Agrària de la rambla de Jaume I; la segona posició ha estat pel pessebre de la Fusteria Nolla i la tercera posició pel pessebre ubicat al Mercat Municipal de la Vila. En la categoria de diorames, amb un únic participant, el premi ha estat pel pessebre de Jordi Coll i Nil Rodríguez.

Durant l'acte, tots els participants al concurs van ser cridats, conforme a la seva classificació en les diferents categories, i van poder triar les tradicionals figures de pessebre com a premi.

Imatge de les figures de pessebre que els participants podien escollir

Comenta aquest article