Societat

Tot a punt per l'arribada dels Reis Mags de l'Orient, aquesta tarda al port cambrilenc

Per Redacció

Imatge de l'arribada dels Reis Mags de l'Orient al port de Cambrils, l'any passat

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient arribaran aquesta tarda, a les 19 hores, al port de Cambrils. Com cada any, un castell de focs anunciarà l'arribada dels Vaixells Reials i els Reis desembarcaran a les Escales Reials del moll cambrilenc. Un cop arribats, els Reis saludaran als xiquets i xiquetes i, acte seguit, s'iniciarà la Gran Cavalcada pels carrers i places cambrilenques. El recorregut s'iniciarà pel passeig Marítim i arribarà fins a la rotonda del Club Nàutic, des d'on enfilarà cap a la plaça d'Aragó i la rambla de Jaume I, fins arribar al Parc del Pescador, on l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– farà la rebuda a Ses Majestats i aquests faran la primera recollida de cartes de la nit.

La cavalcada seguirà el seu recorregut per la riera d'Alforja, el passeig de La Salle i l'avinguda del Baix Camp. Tot seguit, continuarà pels carrers de Jacint Verdaguer, avinguda de la Independència, la plaça de Carles Roig, l'avinguda del Mil·lenari, el passeig d'Albert i el carrer de Gimbernat fins arribar a la plaça d'Espanya, cap a dos quarts de nou, on es donarà la benvinguda als Tres Mags i faran la segona recollida de cartes dels xiquets i xiquetes cambrilencs.


Demà divendres, els Reis  començaran, a les 9 del matí, a repartir, casa per casa, els regals i joguets sol·licitats pels nens i nenes. Aquest any, el repartiment començarà per l'Eixample i Cambrils Nou, a la zona de la vila; per la plaça de l'Església, a la zona de la platja; i per les urbanitzacions de llevant. La festa de Reis està organitzada, com cada any, per  l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle i el departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article