Cultura

La Biblioteca Municipal ofereix dos cursos d’informàtica bàsica per persones aturades

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Municipal de Cambrils

La Biblioteca Municipal de Cambrils, com a centre de la xarxa Punt Tic, torna a oferir aquest mes de gener dos cursos d’informàtica bàsica gràcies a la participació al programa "Connecta’t" de la Generalitat.

Per una banda, s’impartirà un curs d'introducció a l'entorn informàtic de 15 hores per aprendre a emprar les eines informàtiques i multimèdia útils per als processos de recerca de feina. I per l’altra, un de 10 hores sobre les eines per optimitzar la recerca de feina: fer servir el currículum vitae, la carta de presentació i els portals d’ocupació a Internet.

El programa "Connecta't" és una col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) per impartir formació informàtica bàsica a persones que es troben a l'atur i que estan inscrites com a demandants d'ocupació. El novembre es van oferir els dos primers cursos i hi van participar un total de 40 alumnes.

Les inscripcions per a realitzar els cursos es faran directament a l’Oficina del SOC de Cambrils i s’impartiran a la sala multimèdia, situada a la primera planta, de la Biblioteca Pública Municipal.

Comenta aquest article