Societat

La Unió de Botiguers fa l'entrega dels premis als establiments guanyadors del concurs d'aparadors

Per Redacció

Carme Cros i Tomàs Sierra van fer entrega dels diplomes als comerços guanyadors d'enguany

La Unió de Botiguers va fer entrega, ahir a la tarda a la seva seu, dels diplomes als comerços guanyadors del XXVIIIè Concurs Nadalenc d'Aparadors. També es va fer l'entrega de les plaques als establiments que van resultar els guanyadors en l'edició de l'any passat. A l'acte hi va ser present la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament –Carme Cros–, juntament amb el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra.

Així doncs, els diplomes d'enguany van ser per a L'Ombra floristeria per a la millor il·luminació; el premi a l'originalitat va ser per a la farmàcia Lluís Colom; el premi al millor ambient nadalenc va ser per a Quin Cacau! i el premi a l'aparador més comercial va ser per a la botiga Tarambana. Els guanyadors també van ser obsequiats amb un val per a l'Aquum de La Pineda. En aquesta edició hi van participar un total de 22 establiments adherits a la Unió de Botiguers.

Per altra banda, també es va aprofitar l'acte per fer l'entrega de les plaques als guanyadors de l'any passat que van ser Bambú Decoració que va obtenir el premi a l'originalitat; la botiga Tarambana que va guanyar el premi a la millor il·luminació; Closer al millor ambient nadalenc i la Carnisseria i Xarcuteria Daniel Salinas a l'aparador més comercial.

Entrega de les plaques als establiments guanyadors de l'any passat

Comenta aquest article