Cultura

S’obre el termini de matriculació dels cursos programats per al segon semestre d'activitats del Centre Cultural i Ocupacional

Per Redacció

Imatge d'arxiu del Centre Cultural i Ocupacional

El proper dimarts 3 de gener s'obrirà el període de matriculació dels cursos programats per al segon semestre d'activitats del Centre Cultural i Ocupacional: el ioga per nens, el taller de plàstica en anglès, el curs "Aprèn dibuix i pintura", pintura creativa, art floral, iniciació a les xarxes socials i el nivell inicial dels següents cursos: el curs de fotografia, pilates, ioga, tonificació corporal, dansa oriental, tango, salsa i bachata.

Per als antics alumnes dels nivells intermedis i avançats de pilates, ioga, tonificació corporal, dansa oriental, tango, salsa i bachata, la matrícula estarà oberta del 3 al 13 de gener i, a partir del 16 de gener, en cas de quedin places lliures, es podran inscriure nous alumnes.

A més, ja està oberta la matrícula dels dos nous cursos nous: android i "Aprima’t saludablement gaudint del menjar". D’altra banda, també es pot fer la preinscripció gratuïta als cursos de modelatge i escultura, art floral, iniciació a les xarxes socials. La matrícula definitiva es formalitzarà quan es completi el grup mínim d’alumnes.

Les inscripcions es poden fer presencialment a través de l’OAC o per Internet a través de www.cambrils.cat/inscripcions

Cursos del Departament d’Ensenyament i Ocupació

La matrícula per a tots els cursos de Formació Professionalitzadora Municipal (FPM) de tot el programa 2011-2012 es va iniciar l’1 de setembre de 2011 i està oberta fins el dia d’inici del curs. Per als cursos d’Aula Mentor, formació online, la matriculació està oberta durant tot l’any, excepte durant el mes d'agost.

També està oberta, des del novembre, la matrícula a dos cursos que s’organitzen en col·laboració amb CEP FRADA: el curs de power point –que s’impartirà del 2 de febrer al 22 de març, els dimarts i els dijous de 20 a 22 hores– i d'ofimàtica avançada –programat de l’11 d’abril al 6 de juny, els dilluns, dimecres i divendres de 19.30 a 22 hores–. El de rus, que començarà aquest gener, ja està ple.

Pel que fa als cursos ocupacionals subvencionats pel SOC i cofinançats pel Fons Social Europeu, només queden places lliures per un dels quatre cursos programats: el d’electricista de manteniment. Les inscripcions es poden fer a l’Ateneu Juvenil Centre de Formació l’Estudi, situat a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria o al telèfon 977 30 74 01. El curs d’electricista –prioritàriament per a persones en situació d'atur–, és de 350 hores, i s’impartirà del 10 de gener al 19 de juny, de dimarts a divendres de 15:10 a 19:10 hores.

Comenta aquest article