Societat

L'Ateneu juvenil acull el primer torneig de tennis taula organitzat pels corresponsals joves dels instituts cambrilencs

Per Berta Ruiz

El torneig es va celebrar durant dos dies a l'Ateneu Juvenil

Ahir i abans d'ahir es va el primer torneig de tennis taula, organitzat pels corresponsals joves dels instituts cambrilencs amb el suport de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament. La competició va fer-se a la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil i va comptar amb una vintena de participants. El dimarts van jugar-se els primers partits i ahir, es van disputar les fases finals del torneig. Els jugadors Kevin Perea i Aleix Llobet són els que van aconseguir arribar a la final.

A banda del torneig de tennis taula, l'activitat també va comptar amb música de dos dj's cambrilencs, Roxsas i Incrash, que van ser els encarregats d'animar les dues sessions. Es van organitzar partides amb la Wii, jocs de taula i també es van instal·lar ordinadors amb connexió a internet. Per finalitzar, hi va haver una mica de piscolabis.

Aquesta era la primera activitat organitzada pels guanyadors de la beca de corresponsals joves dels instituts de Cambrils del curs 2011-2012. Des de Joventut feien una valoració força positiva de l'acollida del torneig, organitzat amb l'objectiu d'oferir una activitat d'oci als més joves durant aquest període nadalenc.

Comenta aquest article