Societat

Comença la 17ena edició del Parc infantil de Nadal amb una bona afluència de públic durant el primer dia

Per Berta Ruiz

Enguany, els tallers són l'eix central del parc. A la foto, un grup de xiquetes fent felicitacions nadalenques

Ahir a la tarda, al Palau Municipal d'Esports, es va posar en marxa la 17ena edició del Parc infantil de Nadal. Com cada any, el parc abarca el pavelló 2 –on s'hi ubiquen tots els tallers i activitats de manualitats– i, en aquesta edició, només s'utilitza una part del pavelló 1, on hi han instal·lats els jocs inflables, el karaoke i d'altres activitats adreçades als xiquets de més edat.

Bona afluència, el primer dia de parc

El primer dia del parc va començar amb una assistència una mica fluixa, a primera hora de la tarda, tal com comentava el director del Parc infantil de Nadal i membre del grup Arrels –Jose Garcia–, però a mida que va anar passant la tarda, l'afluència va començar a créixer i els dos pavellons van omplir-se de canalla i dels seus familiars. L'organització calcula que ahir hi van passar més de 350 persones, una xifra bastant similar a la d'altres anys. Per altra banda, Garcia també es mostrava molt satisfet de l'acollida que enguany estan tenint les activitats. Enguany, el parc ofereix una quinzena de tallers creatius, on les pintures, el reciclatge i les manualitats són les grans protagonistes. A més, també es compta amb un espai de ludoteca, on els més menuts poden passar una bona estona, i tampoc hi falten els videojocs i els castells inflables, ubicats en el pavelló 1.

Col·laboració d'entitats

Com cada any, es compta amb la col·laboració de diferents clubs i entitats com l'Agrupament Escolta Gent de Mar, la Unió d'Escacs Cambrils –que ofereix la possibilitat de fer una partida d'escacs–, el Club Patí Cambrils –que ha muntat un petit recinte per practicar aquest esport– o l'escola de dansa Estudi Giselle, que també ensenya als més menuts a ballar algunes coreografies.

El Parc infantil de Nadal compta amb una trentena de monitors, i estarà en funcionament fins el proper divendres 30 de desembre en un horari de 16 a 20 hores. D'altra banda, per segon any consecutiu Cambrils s'ha afegit al Rodaparc. Els xiquets cambrilencs que tinguin una entrada del parc cambrilenc dels dies 27 i 28 de desembre podran entrar gratuïtament als pacs de Vila-seca i salou, el dia 29.

Comenta aquest article