Cultura

La Teca omple el Casal amb “Parelles de fet, de fet parelles”

Per Mireia Capella

Una escena de l'obra "Parelles de fet, de fet parelles" interpretada per la Teca, el passat 25 de desembre al Casal Parroquial

Un Nadal més el grup de teatre La Teca va posar en escena, la nit del dia 25 de desembre, una peça teatral. En aquesta ocasió l’obra escollida ha estat “Parelles de fet, de fet parelles” basada en l’obra de Carles Pons.
Com és habitual, l’obra representada segueix la temàtica còmica que caracteritza les adaptacions que fa la Teca Teatre per donar un to diferent, alegre i divertit a aquestes dates. Durant una hora i mitja, a través de vuit esquetxos, l’obra desgrana diferents situacions de parella en clau d’ironia i humor.
El grup teatral té prevista una nova actuació el dia 1 de gener a les 7 de la tarda. Cal destacar que part de la recaptació d’aquesta representació es destinarà a Càritas Cambrils per ajudar a les seves necessitats.
La Teca tornarà a representar "Parelles de fet, de fet parelles" per la Fira de Cambrils i d'aquesta manera hi haurà una altre oportunitat per a poder veure l'obra.

“La Tequeta”  de teloners

Prèviament, “La Tequeta”, com es coneix al grup infantil de teatre del Casal, va representar l´esquetx “Lapsus”, molt aplaudit pel públic assistent. Sota la direcció de Montse Parra, els més petits van mostrar les habilitats apreses al nou taller de teatre en el que participen des de fa uns mesos.



Comenta aquest article