Societat

Se sortegen les 15 bosses plenes de productes de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir"

Per Redacció

Montse Parra va animar la canalla amb els seus contes

El passat divendres al migdia, a la plaça d'Espanya, va fer-se el sorteig de les 15 bosses de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir". L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Carme Cros, la presidenta de l'Associació de comerciants VilaCentre –Tere Recasens– i Montse Parra, que va ser l'encarregada d'animar tota la canalla reunida.

Montse Parra va escollir una quinzena de voluntaris, els quals van exercir de mà innocent i van anar traient la quinzena de paperetes guanyadores. Els guanyadors van ser obsequiats amb una bossa de la compra amb rodes plena de productes aportats pels comerços i establiments participants. Parra també va animar l'acte explicant un conte a tots els assistents.

En aquesta ocasió, s'hi han adherit 22 comerços i 7 paradistes del Mercat Municipal de la Vila. La campanya va iniciar-se el dia 1 de desembre i es va allargar fins el passat 22. Durant aquests dies, tots els clients que compressin als establiments adherits a la campanya podien participar en el sorteig. La campanya ha estat impulsada per l'oficina del Pla de Barris del Barri Antic, la regidoria de Promoció Econòmica, l'Associació de Comerciants VilaCentre i els paradistes del Mercat Municipal. La iniciativa també ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i també hi han participat els ajuntaments de Barcelona, Besalú, El Vendrell, La Bisbal d’Empordà, Lleida, Roses, Solsona i Tarragona.

Quinze mans innocents van anar traient les paperetes premiades

Comenta aquest article