Informació general

ÚLTIMA HORA: El sorteig de la Grossa de Nadal deixa 120.000 euros a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Dues sèries del 03643, un dels cinquens premis, s'han venut a l'administració número 1 de Cambrils

L'administració número 1 de Cambrils, situada al carrer de les Drassanes, ha venut dues sèries del número 03.643, un dels cinquens premis del sorteig de la grossa de Nadal, i que representen 120.000 euros. Els 20 dècims que s'han venut a l'administració regentada per Belén Pascual han estat molt repartits, segons s'encarregava de dir la mateixa Belén Pascual, molt contenta i emocionada d'haver pogut tornar a donar un dels premis importants d'aquest sorteig.
A part de Cambrils, aquest cinquè premi també ha tocat a moltes altres poblacions catalanes com són Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Santa Perpètua de Mogoda, Pallejà, Vic, Ripoll, Sort, Tona, Reus, Sant Boi de Llobregat i Salou. A part, també s'ha repartit en d'altres poblacions de fora de Catalunya.
Un altre dels cinquens premis, el 08.128, s'ha repartit a Tortosa, Reus, Barcelona, Cerdanyola del Vallès i Castelldefels.

"Sempre hem repartit premis acabats en 3"

Aquesta no és la primera vegada que aquesta administració de loteria cambrilenca reparteix premis importants de la Grossa de Nadal. L'any 1996 va repartir 30 milions de pessetes amb un quart número, el 47.923, i l'any 1998 va repartir 600 milions de pessetes amb un altre quart premi, el número 10.423. La particularitat és que les tres vegades que ha repartit premis de la Grossa de Nadal i fins i tot un segon premi de la loteria que va repartir l'any 2000, ho ha fet amb números que s'acabaven amb 3.

Comenta aquest article