Societat

Alumnes de l'Estudi Giselle representen uns fragments de l'obra del Mag d'Oz a la residència d'avis Baix Camp

Per Berta Ruiz

Un moment de la representació, ahir a la tarda a la residència Baix Camp

Un grup d’alumnes de l’escola de dansa i teatre musical Estudi Giselle van actuar ahir a la tarda a la Residència d'avis Baix Camp. Els joves ballarins i ballarines van oferir als avis del centre un tast de l’obra El Mag d’Oz. Va ser una versió molt reduïda, de poc més de 40 minuts de durada, i adaptada a l’espai. Uns fragments extrets del gran muntatge que van preparar al llarg de tot el curs passat i que van representar al Teatre Bartrina de Reus el passat mes de juny. Aleshores, l’espectacle va comptar amb la participació d’unes 90 persones.

Sota la direcció d’Elena Alcalà, alguns dels seus alumnes van fer passar una bona estona i van animar els avis amb els seus balls, les seves interpretacions i una divertida posada en escena. Hi van participar un grup d’alumnes d’iniciació a la dansa disfressats de flors, nans i follets. Tampoc hi van faltar els personatges protagonistes de la història, Dorita, la fada i la bruixa, l’espantaocells, l’home de llauna o el lleó. Durant la representació, es van succeir les actuacions de ball amb les roselles que van interpretar peces de ballet clàssic, el grup de felins que van interpretar la cançó del Rei Lleó, els “ciutadans d’Oz” i un grup de “cors” que van ballar al ritme de hip-hop.
Finalment, hi va haver actuació conjunta amb tots els ballarins lluint gorros de pare Noel i desitjant un bon Nadal a tots els avis i àvies del centre. Per tancar la tarda de festa, els ballarins i ballarines van poder recuperar forces amb un petit berenar.

Comenta aquest article