Informació general

El 17è Parc de Nadal torna als seus orígens amb 15 tallers diferents per als nens d'1 a 12 anys

Per Cristina Sierra

Josep Garcia, director del Parc Infantil de Nadal, i Lluís Abella, regidor de Festes, ahir, durant la presentació del Parc Infantil de Nadal d'enguany

La 17ena edició del Parc de Nadal tornarà als seus orígens amb 15 tallers originals i creatius pensats per nens d'1 a 12 anys. Ahir al matí, el regidor d'Esports i Festes, Lluís Abella, i el director del Parc de Nadal de Cambrils i membre del grup Arrels, Jose Garcia, van presentar aquesta nova edició que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre al Pavelló Municipal d'Esports. Tal com va apuntar Garcia, enguany s'han rescatat molts més tallers i cada dia s'aniran canviant per fer un parc més divertit i que els nens puguin gaudir fent diferents objectes nadalencs.

El regidor va explicar que enguany s'ha reduït 10.000 euros l'aportació econòmica, un 33% menys que els altres anys, i s'ha decidit ocupar un pavelló i mig. Abella va destacar la vinculació dels monitors que any rere any participen amb els tallers del Parc i les entitats que s'involucren en fer un parc diferents pels nens i nenes cambrilencs.

A continuació, Garcia va explicar una mica el funcionament d'enguany del Parc. Un any més, i per estalviar costos, el Parc es decorarà amb motius nadalencs i comptarà amb la participació de 30 monitors i les entitats habituals com l'Agrupament Escolta Gent de Mar o Unió d'Escacs Cambrils. El pavelló 1 estarà destinat a la part més lúdica amb inflables i karaoke i el pavelló 2 tindrà tots els tallers i la zona de ludoteca pels més petits. El director del Parc va afirmar que "la reducció econòmica no afectarà al servei de qualitat que cada any s'ofereix" i que espera que hi hagi una bona resposta per part de la gent. El preu de les entrades també s'ha reduït i Garcia va apuntar que "tots estem afectats per la crisi i no voldríem que la gent no vingués pel tema dels diners". L'entrada per una tarda costarà 3 euros i l'abonament per les 4 tardes costarà 10 euros.

Garcia també va explicar que enguany s'ha decidit prescindir del dia 26, "ja que era un dia que no hi venia gaire gent". Per segon any consecutiu, Cambrils s'afegirà al Rodaparc, que permetrà als nens i nenes cambrilencs gaudir el 29 de desembre dels parcs de Vila-seca i Salou amb una de les entrades del Parc de Cambrils dels dies 27 i 28 de desembre.

Comenta aquest article