Carolina Molina guanya el pentatló del campionat territorial de proves combinades i es classifica pel campionat de Catalunya

Carolina Molina a la prova de llançament de pes, el passat dissabte a la tarda a la pista d'atletisme

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils el campionat territorial de proves combinades d'hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Del Club d'Atletisme de Cambrils hi van participar set atletes que van assolir una medalla d'or, una d'argent i quatre marques mínimes per a participar als campionats de Catalunya. Carolina Molina, a la categoria cadet, va guanyar el pentatló amb una marca de 2.057 punts i es va classificar per al campionat de Catalunya. A nivell individual, va guanyar a la prova de salt de llargada amb una marca de 4,74 metres que també la va classificar per el Campionat.

A la categoria infantil, Maria Julve va assolir l'argent amb 1.137 punts. A nivell de prova individual va assolir la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya al salt d'alçada, superant el llistó a 1,29 metres i, al salt de llargada, amb una marca de 4,35 metres. Cal destacar les quartes posicions de Jaume Pujals i Amaia Vallecillo, de la categoria infantil. Pujals es va quedar a només cinc punts de la medalla de bronze.

Quatre podis a la 16a edició del Trofeu Nadal

El mateix dissabte es va disputar a la pista d'atletisme del C.N. Reus Ploms la 16a edició del Trofeu Nadal. Sis atletes cambrilencs van participar-hi i van fer quatre podis. Laurine Silenou, a la categoria benjamí femení, guanyava els 60 metres llisos; Ainhoa Pérez, a la mateixa categoria, guanyava els 600 metres llisos; Jan Monserrate, a la categoria aleví, guanyava els 60 metres llisos i, Maria Álvarez, a la categoria cadet, va guanyar els 60 metres llisos.