Cultura

La Coral Verge del Camí ofereix dos emotius concerts de Nadal a la Cripta

Per Josep Maria Ferrando

La Coral Verge del Camí i la coral infantil van actuar ahir en el concert que va tenir lloc a la Cripta

La Coral Verge del Camí va omplir, ahir a la tarda, la Cripta pels dos concerts de Nadal que va oferir al públic cambrilenc. Tal com va explicar el president de la Coral, Fernando Sarasa, enguany s'ha decidit fer els dos concerts seguits davant l’expectació que cada any genera el seu concert de Nadal. La quaranta-tresena edició del concert portava com a títol "A les portes de Nadal" i va oferir al públic un concert d'alta qualitat i que va servir per tancar el cicle de concerts de tardor.

La Coral, de la mà de la seva directora, Núria Ortoneda, va interpretar una dotzena de composicions nadalenques que s’intercalaven amb les lectures de poemes nadalencs, llegits per Montserrat Cebrián amb un exercici narratiu que s’acostava molt a  l’escenificació literària. Les cançons nadalenques més tradicionals com El noi de la Mare, Fum-Fum-Fum o la Santa Nit entre d’altres de força conegudes, van transformar la Cripta en un espai emotiu i proper. Algunes de les cançons van comptar també amb la col·laboració al piano d'Andrés Moya. Un concert que com, cada any, obre la porta a les celebracions cambrilenques del Nadal.

Al concert també hi va participar la Coral Infantil amb un petit concert de nadales. La novetat d’enguany ha estat l’estrena de la nova directora de la Coral Infantil, Esperanza Miguel. En començar el concert, l’anterior directora, Belén Juncosa, va rebre el reconeixement de la Coral Verge del Camí a la seva tasca amb els cantaires més petits.

Comenta aquest article