Cultura

La Coral Verge del Camí participa en el concert El Messies de Händel al Teatre Fortuny

Per Redacció

Foto del dia de l'assaig general al Teatre Fortuny on es pot veure el cor anglès a l'escenari i les corals als laterals

La Coral Verge del Camí va participar, ahir al vespre, al concert El Messies de Händel, al Teatre Fortuny de Reus. El concert, organitzat per l'Obra Social La Caixa i que es feia per primer cop a la demarcació, va comptar amb la participació de quatre cors més: Cor Ciutat de Tarragona, Coral de Cambra Tyrichae de Tortosa, Coral Tempus del Camp de Tarragona i la Coral de la Universitat Rovira i Virgili. En total, prop de 200 cantants aficionats que es van col·locar a les llotges de platea i als laterals del primer i segon pis del Teatre per oferir un concert acompanyant al cor anglès The King's Consort. Cal destacar que les entrades per aquest concert estaven exhaurides des de fa dos mesos.

El cor anglès, que va actuar des de l'escenari sota la batuta del prestigiós director, Robert King, també va estar acompanyat per un conjunt de solistes format per la soprano Julia Doyle, la contralt Diana Moore, el tenor Joshua Ellicott i el baix David Wilson-Johnson. El concert va oferir la majoria de números en conjunt i va oferir un "so espectacular", tal com ha afirmat a Revista Cambrils Diari Digital Fernando Sarasa, president de la Coral Verge del Camí.

Sarasa ha explicat que la Coral estava treballant en aquest concert des del passat estiu i que dimecres es va fer l'assaig general amb totes les corals. El president ha afirmat que "com a Coral és una gran satisfacció que ens hagin seleccionat per participar en aquest concert amb un grup tan prestigiós com els The King's Consort".

Comenta aquest article