Cultura

L'Escola Municipal de Música, solidària amb La Marató de TV3, ofereix un concert de Nadal a l'Ermita i recapta 624 euros

Per Berta Ruiz

Un moment del concert que van oferir els alumnes de l'Escola Municipal de Música, ahir a la tarda a l'Ermita

L'Ermita de la Mare de Déu del Camí va ser l'escenari, ahir a la tarda, d'una actuació solidària a favor de La Marató de TV3, a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música. El temple es va omplir de gent, amics i familiars, que van poder gaudir d'un llarg concert molt variat i entretingut.

Vuit formacions del centre van ser els protagonistes d'aquest recital. Els primers en encetar l'actuació van ser els cors Kodaly, Adagio i Vivace, sota la direcció de la professora Reyes Gil. Les formacions van interpretar diferents nadales tradicionals catalanes i d'arreu del món, així com d'altres peces musicals. A continuació va ser el torn de l'Orquestra Orca, amb el professor Enric Prats, que va tocar dues nadales i la cançó Te Deum, i del grup de violoncels que, a banda de dues peces nadalenques també va interpretar el tango A media luz. Sota la direcció de Mario Lisarde i la col·laboració del professor Andrés Moya tocant l'espineta, va actuar l'orquestra de cambra Kadenza. Finalment, van actuar el grup de vent Staccato dirigit per Carles Herruz i el grup de ven Crescendo, amb Dídac Arcas com a director.

Finalment, aquesta actuació solidària amb La Marató va aconseguir recaptar 624 euros. La directora del centre –Eva Garriga– es mostrava molt satisfeta de com havien anat totes les actuacions, per la bona acollida que va tenir entre el públic assistent i pels diners recaptats.

Comenta aquest article