Cultura

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música, Mikel Herzog i Marey Valeros, són premiats al 1r concurs de Joves Pianistes de Torredembarra

Per Redacció

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música, Mikel Herzog i Marey Valeros

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música, Mikel Herzog Vidal i Marey Valeros San Pascual, han estat premiats al 1r concurs de Joves Pianistes de Torredembarra. El concurs musical va tenir lloc el dia 23 de setembre, mentre que l'entrega dels premis i els diplomes va fer-se el passat 3 de desembre durant l'entrega dels premis de la Cultura de Torredembarra. En el certamen, Herzog va tocar tres peces musicals, mentre que Marey Valeros va tocar una peça.

Marey Valeros San Pascual, que és alumna del professor Eladi Dalmau i està matriculada a 4t nivell elemental de l'especialitat de piano, va obtenir el 1r premi en la categoria A i 100 euros de premi. Per la seva part, Mikel Herzog Vidal, també alumne del professor Eladi Dalmau i matriculat a 5è nivell mitjà de l'especialitat de piano, va otenir el 1r premi en la categoria B d'aquest mateix concurs i 200 euros de premi.
Com a guanyadors, ambdós alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils van poder participar en l'acte interpretant una obra de piano. També com a guanyadors estan convidats a participar durant un any en tots els cursos i esdeveniments que realitzi l’Associació pianissimo Torredembarra.

Mikel Herzog té 16 anys i ja en fa 10 que és alumne de l'Escola Municipal de Música. Aquesta no és la primera vegada que obté un premi en un concurs musical. En aquesta ocasió, tal com va explicar ell mateix a Revista Cambrils Diari Digital, "el nostre professor ens va proposar assistir a aquest concurs. Eren unes dates complicades, perquè gairebé va fer-se a principis de curs, però ens ho vam prendre com una prova". Per la seva part, Marey Valeros té 11 anys i en fa 2 que és alumna del centre, tot i que va començar a prendre classes particulars amb 6 anys. Afirma que li agrada molt tocar el piano i que gràcies a Eladi Dalmau han pogut aconseguir aquest reconeixement.

Comenta aquest article