Esports

Domini dels equips del Barça en el torneig de futbol 7 "Vila de Cambrils" organitzat pel Cambrils United

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils United i el Barça

Els camps municipals de futbol es van omplir ahir, 8 de desembre, en el marc d'una intensa jornada futbolística organitzada pel Cambrils United CF, amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. Des de bon matí i fins gairebé al vespre, es va disputar de forma ininterrompuda una nova edició del torneig de futbol-7 "Vila de Cambrils".

En aquesta ocasió, es complia la dissetena edició del torneig en la categoria benjamí, la desena edició en la categoria prebenjamí i la tercera edició del torneig en la categoria P5. El torneig va comptar amb la participació de 24 equips benjamins, 16 de prebenjamins i 8 equips “babies” (nens de 4 i 5 anys). El bon temps va acompanyar al llarg de tota la jornada i hi va haver una molt bona assistència de públic, unes 1.500 persones, uns 650 jugadors i tècnics i una cinquantena de persones de l'organització. Des del club cambrilenc feien una valoració molt positiva en tots els aspectes, tant pel que fa a assistència d'equips com pel gran nivell futbolístic exhibit.

Domini del Barça

Enguany hi van assistir clubs i escoles d'arreu de Catalunya i de fora com el FC Barcelona i el Vila-real, el Nàstic de Tarragona, la UE Santes Creus, l’Atlètic Segre, la UE Bordeta de Lleida, l’AEM de Lleida, el Gimnàstic de Manresa, el CE Manresa, i d’altres equips de la comarca. La representació local va anar a càrrec del Cambrils Unió CF i del FC Cambrils.
La final de benjamins va ser un autèntic partidàs que va enfrontar el Barça i l'AEM de Lleida. Finalment, la victòria va ser pels blaugrana que van guanyar per 2 a 0. En tercera posició va quedar el Nàstic de Tarragona i el Tàrrega UE va quedar quart. La final en la categoria prebenjamí també va ser dominada pel Barça que va vèncer per 4 a 1 al Gimnàstic de Manresa. En tercer lloc va quedar el Atlètic Segre, mentre que el Vila-real CF va ser quart.

L'any vinent, el torneig portarà el nom dels "Germans Oriol"

Abans de l’entrega de premis, el Cambrils Unió també va voler fer un petit homenatge als germans Oriol, Edu i Joan, exjugadors del club cambrilenc i que han aconseguit arribar a la primera divisió. L'Edu juga actualment amb el Saragossa, mentre que el Joan ho fa amb el Vila-real. Els dos jugadors cambrilencs van cedir la samarreta dels seus equips, mentre que el club cambrilenc també els va lliurar una samarreta amb el seu nom i el seu número. Un dels dos germans, el Joan, no va poder assistir a l'acte, que sí va comptar amb la presència de l'Edu. El Cambrils United va aprofitar l'acte per anunciar que a partir de l'any vinent, el torneig portarà el nom de "Germans Oriol". També van agrair el suport del seu pare, Joan Oriol, per la seva contribució al club i al futbol cambrilenc. Oriol es va mostrar agraït i il·lusionat pel fet que el torneig porti el nom dels seus fills, i va demanar, una vegada més, "la unió del futbol cambrilenc", encoratjant tohom a fer "els esforços que calguin perquè finalment hi pugui haver un sol club de tots a Cambrils”. A l'entrega de premis es va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament –Lluís Abella– i el delegat del Baix Camp de la Federació Catalana de Futbol, Sebastià Bondia.

Comenta aquest article