Esports

Les patinadores Sheila Hurtado i Alba Muñoz reinicien els entrenaments de tecnificació de patinatge artístic al CAR de Sant Cugat

Per Redacció

Imatge de les dues patinadores cambrilenques, Alba Muñoz i Sheila Hurtado

El passat 8 de novembre es van reiniciar els entrenaments del pla pilot de tecnificació de patinatge artístic que es fan al CAR (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat del Vallès, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El programa es va iniciar el gener de 2010 i té per objectiu incrementar el nivell esportiu dels patinadors i patinadores catalans.

Actualment, des del Club Patí Cambrils hi assisteixen les patinadores Sheila Hurtado, patinadora de categoria aleví i Alba Muñoz, en la categoria infantil. De moment, aquests entrenaments es faran fins a les vacances de Nadal, a l'espera que la temporada vinent es faci possiblement una nova selecció de patinadors. Els participants en aquest programa assisteixen un dimarts, cada quinze dies, a les instal·lacions d'aquest centre esportiu i realitzen entrenaments entre les 20 i les 22 hores, juntament amb les seves entrenadors del club. Aquests entrenaments estan dirigits pels entrenadors Rosa Pey com a responsable tècnica i Xavier Orritz, que és tècnic nacional.

Comenta aquest article