Esports

Victòries del Cambrils Club d'hoquei, del CB Cambrils i del CFS Laguna i del Mediterrani, en futbol sala

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat el dissabte a la tarda entre el Cambrils United i l'Alhambra de Reus


Futbol

Segona Catalana

La Cava 3 - FC Cambrils 2

L'expulsió del porter cambrilenc Gerard, al minut 63 de partit, va condicionar el resultat del partit que el FC Cambrils va disputar ahir a la tarda a l'estadi de la Cava. L'expulsió es va produir en una jugada fora de l'àrea en què el porter cambrilenc i un davanter de la Cava van topar en la disputa d'una pilota. En aquell moment el marcador reflectia el resultat d'empat a 2. Amb el desconcert de la inferioritat numèrica del FC Cambrils va arribar el gol de la victòria dels caveros. Tot i això, el FC Cambrils amb 10 jugadors va tenir fins a quatre ocasions clares per a marcar el gol de l'empat, cosa que no va succeir. Abans d'aquesta jugada i durant tota la primera part, el FC Cambrils s'havia posicionat molt bé al camp i fins i tot havia tingut un parell de bones ocasions per marcar abans que la Cava s'avancé al marcador al minut 14. El Cambrils va reaccionar i Pau, amb un xut de fora l'àrea, empatava al minut 31. A poc de la represa, al minut 53 de partit, el FC Cambrils s'avançava al marcador amb un gol de Grau i la Cava empatava quatre minuts després.
La propera jornada, que es jugarà el 18 de desembre, el FC Cambrils rep el Morell, equip que es troba al segon lloc de la classificació.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Alhambra 1

El partit va començar ja amb la duresa habitual d'aquest tipus de partits entre equips situats a la part alta de la classificació. El primer a xutar amb perill a la porteria visitant va ser el davanter de l'United, Pedro, que va desaprofitar una centrada rasa de Marçal al punt de penal. Tot i la primera gran ocasió de gol dels locals, l'Alhambra no xutava a porta i no inquietava gens el porter del Cambrils United, Daniel Cristóbal, però tenia més la pilota, i això feia que creés més sensació de perill que no pas els cambrilencs. El partit seguia amb el mateix resultat cap a la recta final de la primera part, quan l'Alhambra va tenir la millor oportunitat de marcar, també una jugada clavada a l'anterior del Cambrils United. Sense més clares ocasions va finalitzar la primera part.
L'entrenador de l'United, Juan Rabassó, va fer canvis al descans per donar més rapidesa i mobilitat a les bandes, que eren la clau per sortir ràpid al contraatac, i va fer sortir Edu i Alberto, a més de Manu.
El Cambrils United va sortir amb decissió i al minut 3 de partit, una pilota que venia des de la defensa, arriba a Edu en forma de passada amb profunditat, qui veient la posició de Pedro a l'interior de l'àrea tot sol, li fa la passada gol i aquest defineix, ara sí, a mà canviada del porter de l'Alhambra.
Aquest gol va donar molta força als cambrilencs i van seguir creant perill a la porteria visitant.
Ja cap al quart d'hora de la represa, l'Alhambra es va estirar, conscient que havia de remuntar el partit com fos. El Cambrils United seguia dominant la possessió, però poc a poc i progressivament, l'Alhambra capgirava la situació del partit, i endarreria la posició al camp dels futbolistes cambrilencs.
I al minut 22, la primera jugada polèmica del partit, Alberto veia la segona groga del partit i l'United es quedava amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Segons la interpretació de l'àrbitre, va considerar que el lateral cambrilenc li va dir alguna cosa ofensiva i fora de lloc.
Ja passada la mitja hora, l'àrbitre va expulsar també amb doble groga un migcampista de l'Alhambra.
Amb tots dos equips amb deu jugadors, podia passar qualsevol cosa, i així va succeir a la recta final del matx, quan al temps de descompte l'Alhambra va marcar el gol de l'empat i el deliri de l'afició reusenca desplaçada fins a Cambrils va esclatar d'alegria.
El partit va acabar així, 1 a 1, amb una colossal picabaralla al final del partit. Alguns aficionats de l'Alhambra s'havien burlat del nom del jugador Yus durant tot el matx i això va ser un dels detonants dels enfrontaments. Cal precisar que les samarretes del Cambrils United porten el nom del jugador escrit a l'esquena, com els de primera i segona divisió.
En un altre sentit, la nova graderia es va obrir al públic, tot i que l'obertura dels vestidors haurà d'esperar.
El Cambrils United jugarà el proper partit de lliga al camp del Montbrió.

El Marina i el Montbrió van empatar a 1 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 1 - Montbrió 1


El Montbrió va aconseguir arrancar un empat del camp del Marina, dos equips que es coneixen prou bé ja que tots dos van aconseguir l'ascens de categoria la temporada passada. El Montbrió es va avançar al marcador al minut 7 de partit i va mantenir l'avantatge durant una bona part del partit. El gol de l'empat arribava a la segona part, al minut 65 de partit, obra de Rico.
La propera jornada, el Marina jugarà al camp del Vila-seca B.

Topada entre un jugador del Vilafortuny i un del Riudoms en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Quarta Catalana


Vilafortuny 1 - Riudoms 2

El Vilafortuny va disputar un partit polèmic davant el Riudoms, marcat per un gol fantasma i una lesió que va retardar el joc. A la primera part, un jugador del Riudoms va marcar, al minut 28, a pròpia porta i va posar al Vilafortuny per davant. Els locals van comptar amb dos ocasions clares de gol que no van saber aprofitar.
La segona part va començar amb un gol del Riudoms després d'una errada del Vilafortuny. Minuts més tard, un jugador del Riudoms va partir una lesió en sortir-li l'espatlla de lloc i van haver d'aturar el joc durant 15 minuts per esperar a l'ambulància. Al minut 30 de la segona part, es va produir el gol fantasma del Riudoms, ja que la pilota va anar per darrere del travesser i va entrar per la xarxa, que no estava lligada.
El proper partit del Vilafortuny serà d'aquí dues setmanes a casa de l'Almoster.


Bàsquet

El CB Cambrils es va imposar al Calafell en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CB Cambrils 67 - Euronics Calafell 57


Victòria clara del CB Cambrils que ja des del primer quart de partit va marcar les diferències. Aquest primer període va acabar amb 10 punts d'avantatge pels cambrilencs que són els que al final del partit es van reflectir al marcador. Curiosament, la diferència al final de cada quart va ser de 10 punts a favor del Cambrils, tot i que la diferència màxima de punts a favor dels cambrilencs va ser de 18 punts en un moment del segon període.
Amb aquesta victòria el CB Cambrils es manté en la sisena posició i la propera jornada, que es disputarà el 17-18 de desembre, els cambrilencs jugaran a la pista del CGU La Palma, de la Palma de Cervelló, el segon classificat del grup.

Hoquei

CP Riudebitlles 4 – Cambrils CH Carvisa 5

El començament del partit va ser calcat a tots els que fins ara ha disputat el Cambrils, uns minuts d’anar i venir cap a les dues porteries i d’estudi del contrari, i així fins arribar a falta de 22 de la fi de la primera part en què un jugador del Riudebitlles, fa el primer gol sortint de darrera de la porteria del Cambrils enganyant a tota la defensa visitant (1-0).
A falta de 16 minuts per finalitzar la primera part una jugada del Cambrils és finalitzada per un fort xut creuat del capità Jaume Anglès establint l’empat al marcador (1-1); quaranta dos segons després, el jugador del Cambrils Francesc Arcos fa pujar el segon gol al marcador a passada de Miki Castel (1-2).
Tot semblava mes o menys encarrilat, veient el joc del Cambrils, però mes lluny de la realitat, ja que a falta de 13 minuts per finalitzar la primera part, un xut del Riudebitlles el va aturar el porter del Cambrils però el rebot va fer que el segon gol pugés al marcador local (2-2).
A partir d'aquest moment,  Cambrils va entrar en una fase de joc poc brillant i l’equip local, amb molta mes confiança, va jugar a hoquei amb molta intel·ligència donant el seu fruit a manca de 8 minuts per finalitzar la primera part, fent el tercer gol (3-2) de jugada molt ben trenada.
Amb aquest resultat va acabar la primera part.
El joc de la segona part del Cambrils no tenia res a veure amb el vist als acabaments de la primera, joc ràpid i fluid, molt bones passades i jugades molt ben trenades però cap gol. A manca de 15 minuts de finalitzar el partit, el jugador del Cambrils Francesc Arcos finalitzava una gran jugada de tot l’equip fent pujar al marcador l’empat a tres (3-3) donant visos de remuntada al partit. Vint segons mes tard, a 15 de finalitzar el partit, el jugador del Cambrils Miki Castel fa pujar al marcador el quart gol visitant (3-4) aprofitant una molt bona passada de Francesc Arcos, capgirant d’aquesta manera el marcador. A 8 minuts per finalitzar el partit, el jugador del Cambrils Jaume Angles va batre de fort xut llunyà la porteria local fent pujar al marcador el cinquè gol (3-5). Els cambrilencs van saber jugar amb molta intel·ligència els minuts que restaven per finalitzar el partit, només trasbalsat quan a 6 minuts de la fi del partit, el Riudebitlles escurçava distàncies al marcador finalitzant un ràpid contratac (4-5).
Del gol del Riudebitlles fins a la fi del partit, el Cambrils va saber gestionar el curt avantatge del marcador i no va tenir gaire sort cara la porteria local, ja que van tenir ocasions per fer pujar encara algun gol mes al marcador, però unes vegades el porter i d’altres el poc encert dels davanters cambrilencs van fer impossible ampliar l'avantatge. Amb aquest resultat, el Cambrils CH Carvisa està a la segona posició de la taula classificatòria amb 24 punts, a 6 però amb un partit menys del líder de la categoria el Aigua Veri C.P. Bell-lloc
El proper dia 10 de desembre, al pavelló municipal de Cambrils, tindrà lloc el dotzè partit de lliga entre els equips del Cambrils C.H. Carvisa i el C.N.Reus Ploms.
 
Jugada d'atac del CH Cambrils en l'enfrontament d'aquest passat dissabte a la tarda davant al Manyanet

Handbol


CH Cambrils 21 – HC Manyanet 22

Primera derrota de la temporada de l’equip sènior masculí. Després de jugar un mal partit, els cambrilencs van caure derrotats a mans de l’equip barceloní. Els cambrilencs, tot i gaudir dels primers avantatges de dos i tres gols, mai van poder imposar el seu ritme i poc a poc van anar caient en el joc del rival que imposava uns atacs llargs i molt elaborats. Els barcelonins van situar-se per davant a l’equador del primer període, però mai amb més d’un gol de renda, així que fins al descans es va mantenir una completa igualtat.
En el segon període les defenses es van fer encara més fortes que en el primer i ambdós equips sumaven gols en comptagotes. L’equip visitant va anar gairebé sempre per davant i els cambrilencs no trobaven la forma de remuntar, les aturades del porter barceloní i nombrosos llançaments al pal, ho van fer impossible.
L’equip cambrilenc afrontarà el següent compromís el dissabte 17 de desembre a la pista de l’Handbol Sant Llorenç, amb energies renovades, després d’una setmana de descans.    

Handbol Base:
Juvenil masculí: CH Cambrils 30 – 17 Assoc. Sant Martí, Esport
Cadet masculí: CH Cambrils 34 – 20 EH Sant Vicenç
Cadet femení:  CH Ascó 15  – 18 CH Cambrils

Triple victòria dels equips de base cambrilencs. Els nois juvenils i les noies cadets, continuen imparables i sumen tots els seus partits per victòries, mentre els nois cadets comencen a trobar la bona línia i ja sumen quatre victòries.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

AEJ Riera Nivell-28  3 - CFS Laguna Cambrils  6


Victòria del Laguna en una pista força complicada. El partit va començar amb el tanteig dels dos equips i els locals es van avançar després de dues aturades consecutives d'Iñaki. Al minut 8, una jugada d'Albert a David va fer possible el primer gol del Laguna. La polèmica del partit va ser al minut 13, després d'una agressió d'un jugador del Riera a Joan, del Laguna. El jugador va ser expulsat, deixant al seu equip durant dos minuts amb tres jugadors a la pista, fet que va aprofitar el Laguna per aconseguir avançar-se al marcador. Al minut 14, Patrick va marcar el 1-2 i al minut 18, el mateix jugador va marcar l'1-3. Al minut 19, el Riera va aconseguir el 2-3, gol amb el que va acabar la primera part.
El Laguna va sortir adormit a jugar la segona part i el Riera va tenir fins a tres ocasions clares de gol en un sol minut. L'empat va arribar gràcies al bon joc del Riera al minut 30. El Laguna va reaccionar i al minut 33, Cristian va marcar el 3-4. Quan només quedaven tres minuts pel final, el Riera va utilitzar el porter-jugador i en el minut 39, Alex i Patrick van marcar el cinquè i sisè gol, respectivament.
El CFS Laguna jugarà el seu proper partit a casa, d'aquí a dues setmanes, davant el Sant Cugat FS.

Preferent Catalana

CFS Mediterrani G. Sirvent 9 - Flix FS  6

El Mediterrani va aconseguir la primera victòria com a local davant del Flix,en un partit on va haver-hi dues parts molt diferenciades, una primera part molt igualada i una segona part on el Mediterrani va demostrar la seva superioritat davant el rival.
L'inici del partit va ser molt intens i fins hi tot en algunes fases molt esbojarrat. Al minut 3 de partit Joan avançava al Mediterrani després de realitzar una paret amb un company i afusellar al porter visitant, però en dos minuts el Flix va capgirar el resultat gràcies als errors en defensa,un altre vegada,del conjunt cambrilenc. Amb l'1 a 2, el Mediterrani va seguir atacant i no va trigar gaire en igualar el partit de nou gràcies a un altre bon xut de Joan. Amb el 2 a 2 el ritme de partit va baixar una mica, encara que les anades i tornades d'una porteria a l'altra eren constants.En el minut 9 l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de l'equip visitant que no va desaprofitar i quatre minuts més tard en una jugada d'estratègia feia el quart gol. El Mediterrani, tot i no desplegar el seu millor joc,va posar-se les piles per com a mínim empatar el partit abans del descans. Primer Isidro amb un xut creuat i desprès Marce a falta de cinc segons per acabar la primera part establien l'empat a 4 gols.
A la represa el Mediterrani va demostrar que era millor equip que el Flix i va imposar el seu joc,amb una defensa més seriosa i sent més resolutiu en atac.Desprès d'haver gaudit de diverses oportunitats per avançar-se en el marcador, Fran va establir el 5 a 4 mitjançant un xut de llarga distància que va picar al travesser abans d'entrar,i no havia passat ni un minut quan de nou Fran tornava a marcar i deixava el marcador en 6 a 4 pels cambrilencs. Aquest resultat va servir per a que el Mediterrani jugués amb més calma i sense ansietat.En defensa tot i que el Flix va tenir un parell d'ocasions, el Mediterrani es va mostrar molt segur mentre que en atac quasi bé sempre gaudia d'ocasions per ampliar la distància. Però no va ser fins el minut 35 de joc quan va arribar la sentència del partit,sobretot gràcies a l'encert de David que en dos minuts va fer tres gols,el primer gràcies a un xut llunyà que va sorprendre el porter visitant,i el segon i el tercer gràcies a dues assistències d'Isidro. Amb el resultat de 9 a 4 el Flix es va veure obligat a jugar amb porter jugador, però sense gaire sort i només va poder maquillar el resultat gràcies a que els jugadors cambrilencs es van relaxar. En els últims dos minuts el Flix va poder marcar dos gols i deixar el marcador final en 9 a 6 a favor del Mediterrani.
La propera jornada, el Mediterrani jugarà a la pista del Tecnovit Alforja FS.

Tennis taula

Categoria preferent
Tarraco "A"  2 - Cambrils "A"  Autoplancha Platino 4
Aquest equip segueix en el primer lloc de la classificació. En aquesta jornada, cal destacar les actuacions dels jugadors José Pajuelo, Sergi Arribas, Daniel Algaba i Alfredo Vázquez.

Segona territorial
Almoster "C"  4 - Cambrils "B" Dynamic System 3
Aquest partit es va haver de resoldre en el dobles, i amb aquesta derrota l'equip passa del segon al tercer lloc de la classificació. Els cambrilencs van quallar una bona actuació, David Martínez, Guillermo Servetti i Marc Marchante, que segueix invicte.

La resta dels equips no van jugar aquesta jornada.

Comenta aquest article