Cultura

Tretze artistes cambrilencs obriran al públic les portes dels seus tallers aquest cap de setmana

Per Redacció

El regidor de Cultura –Francesc Garriga– va visitar ahir el taller de Dolors Ortuño, a l'esquerra de la imatge, acompanyats de la tècnica de Cultura, Gemma Massagué

Tretze artistes de Cambrils participaran enguany en la quarta edició dels Tallers Oberts, en el marc de la Festa Major de la Immaculada. Els artistes participants són Jobacasén, Montse Forcadell, Nuri Mariné, Roser Solsona, David Callau, M. Lluïsa Recasens, Dolors Ruiz, Ruiz Vaca, Leopoldo Escoté, Marta Fàbregas, Cinta Ballesté, Joan Llorens i Dolors Ortuño, que obriran els seus espais de treball i mostraran al públic visitant les interioritats del seu món creatiu. Es podran trobar diverses tècniques creatives com la pintura, el patchwork, els esmalts, el gravat i l'escultura, entre d'altres.

Ahir al matí, el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga– feia una visita a una de les artistes participants en aquesta iniciativa. Concretament, al taller de Dolors Ortuño, situat al carrer de Jacint Verdaguer número 8, on va poder veure alguns dels treballs escultòrics que s'hi realitzen. Amb aquesta visita, Garriga va voler animar tots els cambrilencs a fer un tomb pels diferents espais i conèixer de més a prop l'activitat creativa de tots aquests artistes i les seves obres més recents. Els tallers estaran oberts els dies 3 i 4 de desembre en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

En aquesta edició dels Tallers Oberts també hi ha col·laborat l'empresa Alsina&Sardà, que aportarà els seus vins per poder-los degustar en les visites als tallers. El projecte també ha comptat amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Per altra banda, el departament de Cultura de l'Ajuntament ha editat una guia amb el mapa de situació i informació de l'activitat dels diferents artistes.

Comenta aquest article