Societat

La xerrada "La roda de la vida" tracta sobre com "tots els processos de crisi i de canvi són una oportunitat per créixer i aprendre"

Per Berta Ruiz

Sergi Manrubia durant la seva xerrada al centre cívic Les Basses

El centre cívic Les Basses va acollir, ahir a la tarda, una xerrada organitzada pel Banc del Temps de Cambrils. En aquesta ocasió, la conferència va portar per títol "La roda de la vida" i va anar a càrrec del professor de ioga, Sergi Manrubia.

La xerrada va centrar-se en els "canvis que porta la vida, que està constantment en moviment, com una roda. D'aquí el títol de la trobada. Canvis importants com una malaltia, la mort d'un familiar proper, un acomiadament de la feina. Tots són canvis que ens va portant la vida i ens hem d'anar adaptant a aquests", deia Manrubia. Per fer-hi front i superar aquests objectes, "el primer és demanar ajuda i agafar la responsabilitat. Veure els teus pensaments, les teves emocions i començar a treballar amb aquestes. Cal fomentar el costat positiu de les coses. Els processos de crisi, de transformació i de canvi són una oportunitat per créixer i aprendre", va afirmar.

Comenta aquest article