Societat

Els xiquets de la branca de llops i daines de l'Agrupament Escolta editen el conte "Ser petit és divertit"

Per Redacció

Imatge d'una de les il·lustracions de Cristina Rom que formen part del conte

Els xiquets i xiquetes de la branca de llops i daines de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils són els autors del conte "Ser petit és divertit", editat per Denes en el número 30 de la seva col·lecció "Contes de tots".  

La creació del conte "Ser petit és divertit" és el resultat del projecte escollit per a aquest grup de nens i nenes d'entre 8 i 11 anys durant el curs 2010-2011, que van decidir donar a conèixer el món de l'escoltisme alhora que aprenien com es realitza el procés editorial. D'altra banda, una part important d’aquest projecte és el fet que els beneficis de la venda del llibre aniran destinats als damnificats pel terratrèmol del Japó del passat mes de març. Cristina Rom, llicenciada en Belles Arts, ha estat l'encarregada d'il·lustrar de manera altruista aquesta història que comença amb una sortida de la colla a uns campaments. Allí viuran diverses experiències que els permetran treballar els valors propugnats per l'escoltisme com la tolerància, el treball en equip, el respecte per l'entorn, etc.

Els propers 10 i 22 de desembre a les 19 hores, a la sala d'actes del Casal Municipal de Cambrils i a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig, respectivament, es durà a terme la presentació d’aquest conte a càrrec dels xiquets de la branca de llops i daines de l’Agrupament.

Comenta aquest article