Informació general

El doctor Mario A. Trelles i les Germanes Vedruna rebran enguany les distincions honorífiques municipals 2011

Per Berta Ruiz

Imatge dels guardonats l'any passat

El doctor Mario A. Trelles i les Germanes Vedruna rebran enguany les distincions honorífiques municipals 2011, tal com s'aprovava ahir en la sessió plenària, amb el suport de tots els grups municipals, després que la Comissió d'Honors i Distincions ho acordés per unanimitat, el passat 22 de novembre, després d'estudiar totes les candidatures presentades.

Segons els membres d'aquesta comissió, s'acorda atorgar una distinció honorífica municipal 2011 a Mario A. Trelles, en reconeixement a la seva trajectòria professional i a la seva tasca al capdavant de la Fundació Antoni de Gimbernat fundada l'any 1990. També se li reconeix la seva iniciativa de convocar els premis "Fundació Antoni Gimbernat" per tal de reconèixer aquells treballs realitzats sobre els avanços en matèria de l'aplicació del làser en medicina i en cirurgia, uns premis que s'han entregat els anys 2007, 2008, 2009 i 2010.
Per altra banda, també es concedeix una distinció honorífica municipal 2011 a les Germanes Vedruna, en reconeixement a la seva tasca educativa desenvolupada al municipi de Cambrils. I, de manera especial, per complir-se enguany el 125 aniversari de l'arribada de les cinc primeres Germanes Carmelites de la Caritat a Cambrils per impartir l'ensenyament en l'escola impulsada per Benet Vidal i Gimbernat.

L'acte de lliurament de les distincions honorífiques municipals d'enguany tindrà lloc el divendres 9 de desembre a les 20 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

Comenta aquest article