Cultura

El concert de Santa Cecília al Castell de Vilafortuny recapta prop de 600 euros per a la Marató de TV3

Per Redacció

Genís Piqué i Miguel Morales, alumnes de l'Escola Municipal de Música, van entusiasmar al públic

El Castell de Vilafortuny va acollir, el passat divendres al vespre, el concert de Santa Cecília, solidari amb la Marató de TV3. La sala del Castell, plena de gom a gom, va gaudir de les actuacions de dos alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, Genís Piqué i Miguel Morales, i del Coro Vasc Ama-Lur de Salou.

La primera part del concert la van protagonitzar els dos alumnes de l'Escola de Música. Piqué, amb la flauta travessera, i Morales, amb la guitarra, van entusiasmar al públic amb la seva interpretació i van demostrar el nivell professional que han assolit a l'Escola. En acabar la primera part, es va procedir a la rifa d'un quadre de Toni Boix fet amb pintures acríliques i pedreria Swarovski. En total, es van recaptar prop de 600 euros per la Marató de TV3.

La segona part del concert va anar a càrrec del Coro Vasc Ama-Lur, que està format per veus masculines distribuïdes en tenors, barítons i baixos. El repertori que van oferir va ser molt aplaudit pel públic assistent. Un cop finalitzat el concert, es va preparar un petit refrigeri per a tots els assistents, servint com a punt de trobada per comentar les actuacions del concert.

Actuació del Coro Vasc Ama-Lur de Salou, que va oferir un ampli repertori

La sala del Castell estava plena per escoltar el concert de Santa Cecília

Comenta aquest article