Esports

Mala jornada del FC Cambrils, Cambrils United i Marina que cauen derrotats, mentre que el Vilafortuny venç amb golejada

Per Redacció

Jugada corresponent al partit disputat entre el FC Cambrils i el Salou, ahir a la tarda, al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - Salou 2

Derrota immerescuda del FC Cambrils en un partit fred com la temperatura ambiental. Els cambrilencs van desaprofitar un parell d'ocasions clares  per avançar-se al marcador mentre que el Salou sí que va saber aprofitar la seva ocasió i va marcar el 0 a 1 al minut 10 de partit. El FC Cambrils va igualar al marcador al minut 30, amb un gol d'Alejandro, que servia per donar empenta als jugadors locals, tot i que poc després, al minut 34 de partit, entre el porter local i la defensa es feien un embolic i regalaven el gol al Salou. El gol va caure com una gerra d'aigua freda. A la segona part, el joc va ser molt travat i el Cambrils no va saber encadenar bé les seves ocasions, que van ser escasses. Als darrers minuts del partit, els jugadors cambrilencs es van abocar a la porteria rival i en diferents llançaments a pilota aturada va donar esperances d'aconseguir al menys l'empat, cosa que no va succeir.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp de La Cava

Tercera Catalana

Icomar 3 - Cambrils United 1

Derrota del Cambrils United al camp de l'Icomar per un clar 3 a 1. Els cambrilencs van haver de jugar en un terreny de joc molt complicat, ja que el camp de l'Icomar és més petit i estret que d'altres camps. En la primera part, els locals van dominar el partit amb un joc de passades llargues i molt directe i es van posar amb un 2 a 0 a favor, aprofitant dues de les tres ocasions de gol que van tenir. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, el Cambrils United va sortir una mica més endollat i fruit d'això va arribar el seu únic gol, obra de Manu. Malgrat la reacció, els cambrilencs no van poder capgirar el marcador i després d'una errada defensiva, l'Icomar marcava el seu tercer gol que posava el definitiu 3 a 1.
El proper partit del Cambrils United serà a casa contra l'Alhambra.


Alhambra 2 - Marina 0

El Marina va plantar cara durant els 90 minuts de joc a l'Alhambra, un dels equips més forts de la categoria. La sort no va estar del costat dels cambrilencs, ja que tot i tenir fins a 8 jugades clares de gol, no van poder marcar-ne cap. El Marina va controlar la major part del partit però al minut 12 de la primera part, una jugada de penal a un jugador de l'Alhambra va provocar el primer gol de l'equip i, al minut 47 de la segona part, van marcar el segon gol. Els nervis es van desbordar en els minuts finals de joc, quan els jugadors de l'Alhambra van acabar demanant a l'àrbitre que xiulés el final del partit.
La setmana vinent el Marina jugarà a casa contra el Montbrió.

Dos jugadors del Vilafortuny pressionen un jugador de l'Alcover en el partit jugat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Quarta Catalana

Vilafortuny 5 - Alcover 0

Partit plàcid pel Vilafortuny que va aconseguir una contundent victòria contra l'Alcover. La primera part va acabar amb el resultat d'1 a 0 amb gol de David al minut 30 de partit. A la segona part va venir el reguitzell de gols locals; Pelos, Mata, Miguel i Reca feien pujar els gols al marcador.
La propera jornada el Vilafortuny torna a jugar a casa i ho farà davant el Riudoms.


Bàsquet

CEB Pallejà 63 - CB Cambrils 67

Ajustada victòria dels cambrilencs a la pista del Pallejà per només 4 punts de diferència. El primer període va ser de màxima igualtat en el marcador, amb contínues alternances i rendes mínimes per part de cada equip. El segon quart va començar amb un lleuger domini dels locals que es van posar per davant en el marcador, però una bona reacció dels cambrilencs va fer que anotessin un parcial de 0 a 11. Malgrat aquesta bona renda, el Cambrils va fallar diferents tirs lliures i els locals van aconseguir escurçar distàncies i posar-se a cinc punts, al descans.
En la represa, el Pallejà va reaccionar i va anotar un parcial de més de 10 punts a favor, però els cambrilencs van poder reduir la diferència i situar el marcador en un ajustat 45 a 44 al final del tercer quart. En el darrer quart, el CB Cambrils va anotar primer i es va posar per davant en el marcador, situació que ja no van deixar fins al final del partit. Van assolir un avantatge de 8 punts que es van esfumar gràcies a dos triples consecutius dels locals. En els darrers instants, un parcial favorable al Cambrils, els hi va donar la victòria.


Hoquei

L'equip d'hoquei no va disputar el partit que l'havia d'enfrontar al Reus Deportiu, aquest dissabte al Palau Municipal d'Esports, per no presentar-se l'equip reusenc. El proper partit serà a la pista del CP Riudebitlles.

Els cambrilencs van guanyar per dos punts el partit davant el Valldoreix

Handbol

CH Cambrils 28 - H. Valldoreix 26


Vuitena victòria de la temporada de l'equip cambrilenc enfront el Valldoreix, en un partit que va resultar molt intens i igualat. Els dos conjunts van demostrar a la pista el perquè de la seva classificació i van lluitar fins al darrer segon per aconseguir els dos punts de la victòria.
La primera meitat va ser lleugerament dominada pels visitants, que van portar la iniciativa durant bona part del temps, amb diferències en el marcador molt petites. El bon paper de les defenses i els porters d'ambdós equips, no van permetre que s'anotés amb facilitat i el resultat al descans reflectia un empat a tretze gols, que ho deixava tot per decidir.
El segon temps va seguir amb molta igualtat, però ara eren els cambrilencs qui marcaven el ritme del partit. Els vallesans no van poder posar-se per davant en cap moment, però va aconseguir arribar als deu últims minuts amb el resultat empatat a 23 gols. Llavors els cambrilencs, gràcies a un parcial de 4-1, aconseguien la màxima diferència del partit i van poder assaborir una nova victòria.  
L’equip tanca d’aquesta manera la primera volta de la competició invicte, tot i que li resta un partit aplaçat, amb una diferència de 4 punts respecte dels seus perseguidors. La setmana vinent començaran la segona volta, rebent la visita de l’Handbol Manyanet de Barcelona.


Handbol base
Cadet femení:  CH Cambrils 36 - H Sant Joan Despí 19
Victòria contundent de les noies cambrilenques, que continuen al capdavant de la classificació del seu grup amb un ple absolut de victòries.

El CFS Laguna va derrotar el Can Tito Vilanova, el passat dissabte a la tarda, i es col·loca segon a la classificació

Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna 4 - Can Tito Vilanova 1

Interessant partit del Laguna que va patir força durant la primera part davant d'un Can Tito que va posar molta intensitat i velocitat. En el minut 6, els visitants marcaven el 0 a 1, després de superar la defensa cambrilenca. La reacció local no va arribar fins al minut 12, gràcies a un contraatac d'Àlex, que va rebre una falta i l'àrbitre va xiular penal. Patrick va transformar el llançament posant l'1 a 1. En el minut 15 de partit, amb 5 faltes per cada equip, els visitants van disposar d'un doble penal que va ser aturat per Iñaki, mentre que en el 18 van tenir un segon doble penal que va sortir fora. Els últims minuts de la primera part va ser un estira i arronsa, on els protagonistes van ser els porters.
En la segona part, en el minut 23, Cristian va robar una pilota i va aconseguir marcar el segon gol dels cambrilencs. Tres minuts després, gràcies a un llançament de falta, Cristian aprofitava el rebuig per fer el 3 a 1. En el minut 29, Joan marcava el definitiu 4 a 1 després de culminar un contraatac. A falta de 4 minuts, el Can Tito Vilanova va jugar amb porter-jugador però no va aconseguir reduir les diferències.
Amb aquest resultat, el Laguna se situa en la segona posició de la classificació. El proper partit serà a la pista del AEJ Riera Nivell 28.

Preferent

Móra la Nova 2 - CFS Mediterrani 3

Victòria in extremis del Mediterrani aquest diumenge a la pista del Móra la Nova JE per un resultat de 2 a 3, en un partit on en molts moments va semblar més un partit de pretemporada que un partit de competició, ja que
ambdós equips van sortir a jugar sense gaire tensió.

El fet de jugar en un horari no habitual va afectar els jugadors del Mediterrani que van sortir una mica apàtics i sense claredat d'idees. Davant, es van trobar amb un rival molt voluntariós però sense que ocasionés molt de perill, només en moments puntuals. Aquesta va ser la tònica de tota la primera part, un Mediterrani sense ganes i jugant al ralentí  davant d'un conjunt local que hi posava més ganes que els cambrilencs però que tampoc gaudia de moltes oportunitats. Passada la meitat del primer temps, una pèrdua de pilota a mitja pista per part dels jugadors cambrilencs va propiciar el contraatac del Móra i després de diversos rebots, la pilota va entrar. D'aquesta manera, el Móra s'avançava en el marcador i premiava a l'equip que fins al moment havia estat una mica més ambiciós. A partir del gol encaixat, el Mediterrani es va començar a treure la son de les orelles i a falta de cinc minuts per el descans, Marce empatava el partit gràcies a un xut creuat que va sorprendre al porter local. Amb el resultat d'empat a 1 gol es va arribar al descans.
En la represa, el Mediterrani va sortir amb més ganes i es va fer amb el control del partit mostrant-se molt més ambiciòs. Després d'un parell d'ocasions molt clares, una gran passada en profunditat del porter Raul va ser aprofitada per Fran per avançar en el marcador al Mediterrani. L'alegria però, no va durar gaire ja que dos minuts més tard, el Móra empatava gràcies a un xut de mitja distància que sorprenia al porter. A partir de l'empat les ocasions de gol van ser comptades, degut sobretot a la tensió del resultat i a les impresicions dels dos equips.No va ser fins a l'últim minut quan en una pilota recuperada pel Mediterrani a mitja pista, després de pressionar la sortida de pilota de l'equip local, Marce va encarar el porter local i va donar una assistència a Barragan que a porta buida va marcar el definitiu 2 a 3. En els darrers instants del partit, el Mediterrani es va mostrar molt seriós en defensa i no va permetre que el rival creés cap jugada de perill.

Aquesta victòria permet al Mediterrani  scalar posicions i situar-se quart a quatre punts del primer classificat. El proper partit serà a casa davant el Flix, el proper dissabte 3 de desembre a les 15.15 hores.

Tennis taula

Preferent
Cambrils "A" Autoplancha Platino 5 - CTT Llops 1
En la màxima categoria, l'equip segueix primer de la classificació. De fet, feia més de 20 anys que el Cambrils no comptava amb un equip líder en la primera del tennis taula. Ara, l'objectiu és tenir un equip a tercera o a segona nacional, la propera temporada.
Aquesta jornada, els jugadors més destacats van ser José Pajuelo, Sergi Arribas i Alfredo Vázquez.

Segona territorial
Llops Flix 0 - Cambrils Dynamic System 6
Contundent victòria d'aquest equip que es manté segon en la classificació. Cal destacar les actuacions dels palistes Carles Ferrer, David Martínez i Marc Marchante. L'objectiu és aconseguir l'ascens a primera.

Tercera territorial
AE Reus 0 - Cambrils Fonda Montserrat 6
Aquest equip segueix invicte en la classificació i possiblement, la propera temporada aconsegueixi l'ascens a segona territorial. Els jugadors més destacats de la jornada van ser Santi López, Isaac Aguado, invicte fins el moment, i Raúl Mora.
 
Categoria base
Tarraco "A" 4 - Cambrils "A" Gabinete Accesoria Cambrils 1
Els palistes més petits mantenen la quarta posició en la classificació. Cal destacar les actuacions de Senen Alegret i de Santi López.

Comenta aquest article