Informació general

La Unió de Botiguers signa un conveni amb Taket.es, una nova xarxa social on "els consumidors guanyen diners"

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: Pedro Gómez, Xavier González i Tomàs Sierra, en el moment de signar el conveni

La Unió de Botiguers de Cambrils ha establert una nova aliança, aquesta vegada amb Taket.es, una nova xarxa social que té l'objectiu de reactivar el comerç a través d'una comunitat virtual de consumidors. El passat divendres al matí, a la seu de la UB, se signava el conveni de col·laboració. A l'acte hi assistia el president de la UB -Tomàs Sierra- acompanyat de dos membres de Taket.es, Xavier González i Pedro Gómez.

"La comunitat dels consumidors que guanyen diners"

Tal com va explicar González, Taket.es és una xarxa social que sota el lema "la comunitat dels consumidors que guanyen diners" pretén dinamitzar el comerç local i al mateix temps, fer guanyar diners als consumidors. Taket.es reparteix gran part dels seus ingressos entre els seus membres, a través d'un percentatge econòmic que s'establirà entre la botiga i aquesta xarxa social. La gent que realitzi compres en els comerços adherits a Taket.es podran guanyar diners tots els mesos per les compres que realitzin els seus amics, familiars i coneguts i que també en formin part. Els membres de la xarxa formen part d'una comunitat en la que poden seguir als botiguers, fer comentaris i recomanacions a d'altres membres. A més, Taket.es disposa d'un directori dels comerços i negocis adherits en el que cadascú té una fitxa amb les seves dades de localització, logo, descripció del comerç, àlbum d'imatges dels seus productes, darreres notícies i promocions, entre d'altres. Amb aquest sistema, de la quantitat que rebi cada membre, la meitat s'abonarà directament i l'altra meitat la tindrà disponible al seu "compte taket" que li servirà per pagar les seves compres als comerços de la xarxa.

Unir-se a la comunitat de consumidors Taket.es és gratuït, sense cap cost ni per al comerciant ni per als consumidors. L'únic que s'ha de fer és convidar als amics a formar-ne part, per a que ells també se'n puguin beneficiar, mitjançant la seva web www.taket.es. Aquesta nova xarxa s'ha posat en marxa recentment a Tarragona i ja compta amb una vuitantena de comerços adherits.

Sobre aquesta iniciativa, Tomàs Sierra va comentar que qualsevol comerç associat de la UB pot sumar-s'hi voluntàriament i formar part d'aquesta comunitat.

Comenta aquest article