Informació general

Aparcam es trasllada a la nova seu i això suposarà un augment de la despesa del 2.000%

Per Cristina Sierra

Les oficines al carrer Verge del Camí ja han deixat d'estar operatives

El regidor de Governació, Dani Milán, va informar, ahir al matí, del trasllat de l'empresa Aparcam a les noves dependències de l'Avinguda del Sol, el que suposarà un increment de 2.000% en despeses. Milán va explicar que el canvi suposarà passar de pagar un lloguer d'uns 650 euros mensuals per les oficines que fins ara ocupaven al carrer Verge del Camí, a una hipoteca de 10.000 euros mensuals més uns 2.000-3.000 euros en manteniment del nou edifici.
El passat mes de juliol, el mateix regidor de Governació ja va advertir que el pressupost d'aquest nou equipament municipal era 1,2 milions d'euros, tot i que les darreres xifres obtingudes apuntaven a què hi havia una hipoteca amb un valor total 1,7 milions d'euros que suporta Aparcam. D'aquests, 1,4 milions corresponen a la construcció de l'edifici pròpiament, mentre que la resta es divideix en els honoraris de projectes i una partida que havia de cobrir una pòlissa de crèdit que s'havia contractat. Tot això, hauria provocat un increment d'uns 300.000 euros en la contractació final.

Milán va apuntar que la companyia va tancar l’any passat amb poc més de 4100 euros de benefici anual i amb el trasllat suposarà una càrrega de 140-150.000 euros cada any. El regidor va informar que ja s'ha pres alguna mesura en la línia d'optimitzar costos però la voluntat de la regidoria és "buscar ingressos extraordinaris per anar compensant progressivament aquesta important càrrega econòmica".

Tal com va explicar el regidor, es preveu que les noves dependències estiguin operatives a partir de dimecres vinent, ja que
el trasllat s'acabaria entre dilluns i dimarts.

Comenta aquest article