Cultura

El músic cambrilenc Pau Fargas estrenarà la seva obra musical més recent a Alcover

Per Cristina Sierra



Pau Fargas, a la seu de Revista Cambrils
El músic cambrilenc Pau Fargas oferirà un concert, el proper dissabte a la sala Excelsior de l'Escola de Música d'Alcover, on presentarà composicions seves de nova creació. Fargas ha format un trio amb Conrad Setó i amb el cambrilenc Apel·les Carod per iniciar aquesta nova aventura musical i en el concert s'interpretaran 11 composicions de Fargas i tres on hi col·labora Setó, "un dels compositors amb més nom a Tarragona".

Tal com ha explicat el cambrilenc a Revista Cambrils Diari Digital, les composicions, inspirades en diferents emocions humanes, no són ni música clàssica ni jazz. "Les músiques que m’han influenciat van  des de la música tradicional del món, com la celta, música clàssica de la Índia, el flamenc, la música clàssica, hi ha molta part d’improvisació com el jazz...Per això dic que és un concert de nova creació, ja que és difícil etiquetar l'estil".

Fargas ha afirmat que escollir a Setó i a Carod per formar el trio no ha estat fruit de la casualitat. "L'Apel·les és un bon professional i un bon músic, som amics des de petits i està estudiant a l'ESMUC violí i jazz i el Conrad és el meu professor de composició i després de dos anys amb ell, va sorgir aquesta proposta". El concert incorporarà la improvisació com un element de riquesa textual més, així doncs, Fargas–violí–, Setó –acordió i piano– i Carod –violí– gaudiran de moments individuals oberts a la improvisació.



Comenta aquest article