Esports

180 jugadors i 21 tècnics conformen els quinze equips del CB Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de família dels equips del CB Cambrils, ahir, al Palau Municipal d'Esports

El CB Cambrils va fer, ahir, la presentació oficial dels nou equips del club i dels sis equips que gestiona a través dels centres escolars. Un total de 15 equips amb 180 jugadors i 21 tècnics, van desfilar ahir pel pavelló esportiu davant l'atenta mirada d'un bon nombre de familiars dels jugadors. Formen part del CB Cambrils dos equips preinfantils, un de masculí i un de femení; tres equips cadets, dos masculins i un de femení; dos equips júniors, un de masculí i un de femení; un sènior masculí B i un sènior masculí A.
A banda dels equips del club, els tècnics del CB Cambrils gestionen quatre equips del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer: un equip prebenjamí mixt; dos equips benjamins, un de masculí i un de femení, i un equip aleví mixt. També gestionen un aleví mixt de l'escola Cambrils i un altre aleví mixt de l'escola Guillem Fortuny.
Després de la presentació dels equips i de realitzar les pertinents fotografies de grups, el president del CB Cambrils, Joan Just, va dirigir unes paraules al públic agraint la implicació dels pares i mares en el club i obrint les portes a una major col·laboració amb el club. La foto conjunta de tots els equips va cloure aquest acte, que va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i del regidor d'Esports, Lluís Abella.

El preinfantil masculí guanya amb contundència al Reus Deportiu

Com a preàmbul de la presentació dels equips del CB Cambrils, l'equip preinfantil masculí va disputar el seu partit de lliga contra el Reus Deportiu a qui va derrotar pel resultat de 68 a 17, resultat aconseguit al sisè període i en el moment en què es va assolir la diferència de 50 punts i el marcador es va aturar.
El preinfantil masculí està imbatut i porta set victòries de set partits disputats. Amb aquests resultats i a falta de tres partits per acabar la fase prèvia, el CB Cambrils ja té assegurada la participació al grup A de la segona part de la competició de lliga.

Comenta aquest article