Informació general

20.710 cambrilencs estan convocats a les urnes a les eleccions generals d'aquest diumenge 20 de novembre

Per Redacció

Imatge d'arxiu de les passades eleccions generals del 9 de març de 2008, al col·legi electoral de l'escola Guillem Fortuny

Un total de 20.710 cambrilencs, segons el cens electoral, estan cridats a urnes a les eleccions generals d'aquest proper diumenge 20 de novembre. Aquesta xifra és lleugerament superior a la de les anteriors eleccions generals celebrades el 9 de març de 2008, quan el cens electoral era de 19.451 electors.

En total s'instal·laran 32 meses electorals repartides entre 9 col·legis electorals: l'escola Cambrils (2 meses), l'escola Guillem Fortuny (6 meses), l'escola Joan Ardèvol (3 meses), el centre cívic Nou Cambrils (3 meses), l'institut Cambrils (3 meses), el Centre Cultural i Ocupacional (2 meses), el centre cívic Les Basses (2 meses), l'institut de l'Escola d'Hoteleria i Turisme (3 meses) i el local municipal del carrer de Colom número 22 (6 meses). Quant al repartiment de les meses electorals s'ha produït un canvi pels electors que votaven al Cinema Rambla, ja que aquest col·legi electoral s'elimina i les quatre meses que abans s'hi instal·laven allí, s'han traslladat al local del carrer de Colom, que ara comptarà amb un total de 6 meses. Aquest canvi afecta els electors dels districtes 2n. 2a. i 2n. 8a. i s'ha dut a terme per raons d'espai i per una millor comoditat.

Comenta aquest article